- 16 Mart 2024
- 59
- 3
- 30
- Konu Sahibi elif bksil
Lütfen cevaplayın amh 1.05 çıktı bu durumda olup hamile kalan var mı doktor aşılama veya tüp bebek dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal yolla biraz denememi ama zaman kaybetmemem gerektiğini söyledi üstelik 3.5 cm kistimin olduğunu söyledi iyi huylu ara kanamalarım oluyordu ondan kaynaklı olabilir dedi korktum açıkçası bir buçuk yıldırda deniyoruz hiçbir gebelik yaşamadım sizde mi Amh düşüklüğü var gebelik yaşadınız mi0.02 gibi değerlerle bile hamile kalanlar var değerin aşırı düşük değil
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende bilmiyorum tedirginim dünden belli açıkçası moralim çok bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum aşılama yaptırsam mı riske almadan yoksa beklesem mi bilemedimAmh düşüklüğü yok benim ki normal şu anda hamileyim çok şükür ama benim de bir süre sebepsiz olmadı en son femara kullandım
Benzer bir değerle doktora gidip tüp bebek merkezine yönlendirildiğimde meğer hamileymişim. Yaşım 35.Lütfen cevaplayın amh 1.05 çıktı bu durumda olup hamile kalan var mı doktor aşılama veya tüp bebek dedi
Daha öncesinden adet dönemimde hormonlarıma baktırdım hersey gayet normal dendi prolaktin 14 .881 amh demek ortalama kaba taslak ayda 10 yumurtanız oluşabilir folikülünüz var demek. Bu rakamla rahatlikla hamile kalinir baska sorun yoksa
adet döneminde yapıldı hormonların herseyin normal demişlerdi sol yumurtalığım da 3.5 cm kist olduğunu söylediAmh değerin bence düşük değil, başka testler de yapıldıysa onların sonuçlarına göre belki tüp bebek demiş olabilir
Herhangi başka sıkıntınız varmıydı Amh dışındaBenzer bir değerle doktora gidip tüp bebek merkezine yönlendirildiğimde meğer hamileymişim. Yaşım 35.
D vitaminine baktirdiniz miDaha öncesinden adet dönemimde hormonlarıma baktırdım hersey gayet normal dendi prolaktin 14 .88
Tsh 2.9 çok az yüksek dedi onun dışında 3.5 cm temiz kitle var dedi o ne kadar sıkıntı olur bilmiyorum tekrar yeniden bir doktora görünsem mi bilmiyorum
Yok baktırmadımD vitaminine baktirdiniz mi
Folikasit kullanıyorumYok baktırmadım
folikasit kullanıyorumD vitaminine baktirdiniz mi
Folik asit sizin hamile kalmanizi saglamaz hamile kalırsanız nörolojik kusurları olmayan sağlıklı bir bebek dogurmaniza destek olur.Folikasit kullanıyorum
folikasit kullanıyorum
Başka bir sıkıntınız varmıydı acabaBen 38 yaşındayım amh değerim 0.15 çıktı ilk aydan doğal yolla hamile kaldım hamdolsun
Umutsuz olmayın değeriniz güzel
Ultrasonda hiç yumurtan yok dedi doktor beni direkt tüp bebeğe yonlendirdi ve o şekilde bile olmayabilir dediBaşka bir sıkıntınız varmıydı acaba
Benim de LH 3.51 FSH 8.69 e2 36.37 prolaktin 14.88 TSH da 2.5 den düşük olması gerekiyormuş benim ki 2.9 çok az yüksek bu değerler nasıl sizce doktor sadece Amh ile bilgi verdi bana e nabızda böyle degerlerimUltrasonda hiç yumurtan yok dedi doktor beni direkt tüp bebeğe yonlendirdi ve o şekilde bile olmayabilir dedi
Başka doktora gittim o da yumurtan var yumurta geliştirici yaparız dedi ben kabul etmedim
Baska bir sıkıntım yoktu yani
LH 5.2 FSH 9.7 çıktı estradiol 70.2
He bir de prolactinim 40 kusur çıkmıştı o da baya yüksekti