Merhaba benim amh testim düşük çıkmıştı öğrendiğimde üzülüp stres yaptım ve doğal yoldan hamile kalabilen var mı diye merak etmiştim. Buradan sürekli amh ile ilgili yazıları okudum malesef tüp bebek (mutlaka zorunlu olan vardır ama) ticari olarak büyük kazanç sağladığı için hemen doktorlar sizi buna yönlendiriyor artık okul bitsin kariyer vs derken gec evlendiğimiz için ister istemez bu gibi test değerleri negatif olabiliyor ama bu ticari oyunlara alet olmayın bana tüp bebek dediler ama ben 5 ay gibi kısa bir sürede doğal yoldan hamile kaldım 31 yaşında ve amh 0.59 du.Bu testin düşük olduğunu görüp panik olmayın bu test birkaç yerde yaptirdiginizda farklı çıkıyor ve tüp bebek kararı verilen bir test asla değil düşük sonuç aldıysanız yumurta takibi yaptırın regl başlangıcında yumurtanız(folikül) varsa ve gelişiyorsa (ki gelismiyorsa bile ilacla gelistiriyorlar) testi umursamayın takibi yapan doktorun önerdiği günleri değerlendirin. Ben sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Birde testin sonucunu soyledigimde tup bebek onermeyen ve size para gözüyle bakmayan doğal yoldan hamile kalabileceginizi söyleyen tek doktor olan cem akarsu ile görüşmenizi tavsiye ederim.