• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amh düşük olup hamile kalan varmi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulsahali88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.223
1.059
53
36
Kızlar merhaba dün test yaptrdm dheas ve amh biraz düşük çıkmış ne yapmam lazm bole olup hormon u düzelen varmi?

Endişelenme stres en büyük düşmanı yaş da genç biraz kendiniz doğal olarak deneyin bence doktora gittiğinde kaç tane folikül gördüğünü sormalısın , önemli olan bu

Merhaba benim amh testim düşük çıkmıştı öğrendiğimde üzülüp stres yaptım ve doğal yoldan hamile kalabilen var mı diye merak etmiştim. Buradan sürekli amh ile ilgili yazıları okudum malesef tüp bebek (mutlaka zorunlu olan vardır ama) ticari olarak büyük kazanç sağladığı için hemen doktorlar sizi buna yönlendiriyor artık okul bitsin kariyer vs derken gec evlendiğimiz için ister istemez bu gibi test değerleri negatif olabiliyor ama bu ticari oyunlara alet olmayın bana tüp bebek dediler ama ben 5 ay gibi kısa bir sürede doğal yoldan hamile kaldım 31 yaşında ve amh 0.59 du.Bu testin düşük olduğunu görüp panik olmayın bu test birkaç yerde yaptirdiginizda farklı çıkıyor ve tüp bebek kararı verilen bir test asla değil düşük sonuç aldıysanız yumurta takibi yaptırın regl başlangıcında yumurtanız(folikül) varsa ve gelişiyorsa (ki gelismiyorsa bile ilacla gelistiriyorlar) testi umursamayın takibi yapan doktorun önerdiği günleri değerlendirin. Ben sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Birde testin sonucunu soyledigimde tup bebek onermeyen ve size para gözüyle bakmayan doğal yoldan hamile kalabileceginizi söyleyen tek doktor olan cem akarsu ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Merhaba benim amh testim düşük çıkmıştı öğrendiğimde üzülüp stres yaptım ve doğal yoldan hamile kalabilen var mı diye merak etmiştim. Buradan sürekli amh ile ilgili yazıları okudum malesef tüp bebek (mutlaka zorunlu olan vardır ama) ticari olarak büyük kazanç sağladığı için hemen doktorlar sizi buna yönlendiriyor artık okul bitsin kariyer vs derken gec evlendiğimiz için ister istemez bu gibi test değerleri negatif olabiliyor ama bu ticari oyunlara alet olmayın bana tüp bebek dediler ama ben 5 ay gibi kısa bir sürede doğal yoldan hamile kaldım 31 yaşında ve amh 0.59 du.Bu testin düşük olduğunu görüp panik olmayın bu test birkaç yerde yaptirdiginizda farklı çıkıyor ve tüp bebek kararı verilen bir test asla değil düşük sonuç aldıysanız yumurta takibi yaptırın regl başlangıcında yumurtanız(folikül) varsa ve gelişiyorsa (ki gelismiyorsa bile ilacla gelistiriyorlar) testi umursamayın takibi yapan doktorun önerdiği günleri değerlendirin. Ben sorunsuz bir hamilelik geçirdim. Birde testin sonucunu soyledigimde tup bebek onermeyen ve size para gözüyle bakmayan doğal yoldan hamile kalabileceginizi söyleyen tek doktor olan cem akarsu ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Bende 20 yaşındayım 1.4 çıktı amh napmam gerek hic bilmiyorum dr aşılama dedi

Bende 20 yaşındayım 1.4 çıktı amh napmam gerek hic bilmiyorum dr aşılama dedi
Canım benim eski postlarımı okuyabiliyorsan oku. Görünmüyorsa baştan anlatayım. Benim amh 0.7 lerdeydi fsh da yüksekti kendiliğinden gebe kaldım. Oğlum şu anda 17 aylık maşallahh

Canım benim eski postlarımı okuyabiliyorsan oku. Görünmüyorsa baştan anlatayım. Benim amh 0.7 lerdeydi fsh da yüksekti kendiliğinden gebe kaldım. Oğlum şu anda 17 aylık maşallahh
Fsh yüksek olduğu ay gebe kaldığınız için bişey kullandınız mı boş gebelik olmasın yaşasın diye

Fsh yüksek olduğu ay gebe kaldığınız için bişey kullandınız mı boş gebelik olmasın yaşasın diye
Canım ben bir ay boyunca çiğ badem çiğ fındık polen arı sütü bal karışımı yedim sabah akşam bir tatlı kaşığı. Birde gebe kalmadan önceki adetimde bir litre süte bir bağ maydonoz koyup kaynattım kapattıktan sonra içine bir çay bardağı rakı koydum onun buharına oturdum belime de bi havlu sardım böyle hatta buhar yakarcasına oturdum bunu adetim biter bitmez 3 gün arayla iki defa yapmıştım. Yumurtlama dönemine yakın bıraktım. Buharda yarım saat 45 dk oturdm kalktım afedersin böyle uzayan şeffaf bi akıntım oldu hatta şaşırdım ben rahim temizlendi falan olarak düşündüm sonra doktora gittim o da zaten modumu düşürdü iyice ben bunun üstüne adet olmadım ve hamile kaldım bunu herkese anlatıyorum belki bi faydası olur diye. Gec gördüm kusura bakma ama denemeni tavsiye ederim canım şifa olur inşallah sana da.

Back
X