- 5 Ekim 2021
- 13
- 9
- 31
- Konu Sahibi Gecenin sonuu
Merhaba ümitsizce kadınlar kulübünde çok zaman geçirdim ve kendime söz verdim bir gün hamile kalırsam ben ne başkalarına Ümit olmak için buraya yazacağım. 9 ay boyunca korunduktan sonra 4 ay sabırla hamile kalmak için bekledim olmayınca doktora gittim a mh düşük FSH yüksek çıkınca tüp bebek tek çare o da az bir ihtimal dediler aylarca çok üzüldüm psikolojim bozuldu birçok doktora gittim çok zor zamanlardı neyse en sonunda bir doktor buldum ve o bana önce bir açıklamayı deneyelim dedi . Ama şunu belirtmeliyim açıklama yapmadan önce arı sütü propolis soğan suyu aslanpençesi çayı içtim sağlıklı beslenmeye çalıştım her gün mutlaka avakado yemeye çalıştım pazardan 4 tane 10 TL'ye falan gibi uygun fiyatlarla bulup her gün yedim bunlar işe yaradı mı bilmiyorum aç da mı işe yaradı mı onu da bilmiyorum ama işe yaradığını emin olduğum tek bir şey varsa o da ettiğim dualar sayesinde ve YouTube'da denk geldiğim Kerem Önder isimli hocanın göz rahatsızlığı için elini göğsüne koyup okuduğu bir duayı onunla beraber elimi karnına koyarak okudum gözyaşlarına boğuldum gerçek bir mucize gibiydi ve ondan sonra aşılamam vardı çok şükür şu an hamile oldum buraya yazması kolay ama inanın o kadar zor aylar geçirdim ki her ay hasta olduğumda o kadar çaresiz ve kesinlikle bebeğim olmayacak diye düşünüyordum ki en son bir gayretle bu dediklerimi yapıp dualara sığındım lütfen umudunuzu kaybetmeyin özellikle isim ismi azam duası Meryem Ana suresi ve salavatı Tefriciye duasını bolca okuyun . İstediğiniz her türlü yardım için buradayım bana yazabilirsiniz