Kızlar benimde amh değerim 13 çıktı dra sorduğumda polikistikover sendromunu destekliyor dedi bu ay adet olmayı bekliom 2. Günü gidicem aşılama için bağcılar medipol hastanesinde yaptırdım testi mi bende merak ediyorum aşılama ile bu değerlerle hamile kalabilirmiyiz burda bülent beye yazdım test sonucumu çoğul gebelik veya ohss olma ihtimali yüksek die cvp vermiş dr seçimi çok önemli yazmış
Kızlar benimde amh değerim 13 çıktı dra sorduğumda polikistikover sendromunu destekliyor dedi bu ay adet olmayı bekliom 2. Günü gidicem aşılama için bağcılar medipol hastanesinde yaptırdım testi mi bende merak ediyorum aşılama ile bu değerlerle hamile kalabilirmiyiz burda bülent beye yazdım test sonucumu çoğul gebelik veya ohss olma ihtimali yüksek die cvp vermiş dr seçimi çok önemli yazmış
arkadaşlar şişlide tüp bebege baslıycaz. geçenlerde amh testi yaptırdım başka yerde sonuç 19.2 çıktı. bu sonuca göre tüp bebek tedavim nasıl ilerleyecek sıkıntı olur mu benım için. tşkler
Benim drda aynı şeyi söyledi amh testini bırda yaptır dedi bide insülinle dvitaminine baktır onları dışarda baktırabilirsin demişti bende aralık yazmıyordu malesefCanim memorialdeki doktorum bu amh i mutlaka burda yaptirmani istiyorum ama digerlerini istedigin yerde yaptirabilirsin demisti sanirim hassas ve onemli bir test..
Ayrica senin amh 13 cikmis ama referans araligindaki max degerin kac o onemli?
Benim drda aynı şeyi söyledi amh testini bırda yaptır dedi bide insülinle dvitaminine baktır onları dışarda baktırabilirsin demişti bende aralık yazmıyordu malesefyada ben anlayamadım biraz karışıktı çünkü Ama değerim yüksek çıktı ohss olabilme ihtimaline karşı istemişti drumda zaten Çünkü en son muayenesinde sıvı birikimi olmuş dedi daha önce böle bişi yoktu
Yani en son gittiğimde baktı ben medipolde baktırdımSon muayenesinde derken tatlim anlamadim? Amh a memorialde baktirdiysan onlarin max sinir degeri 14 yaziyor ben arayip sonucumu mail atmalarini istemistim orda yaziyordu..
Yani en son gittiğimde baktı ben medipolde baktırdım
Medipol hastanesinde Günseli hanımla tedavime başlayacağım adet günümü bekliyorum sanırım bi 10-15 gün içinde giderimHim anladim canim.. sen tedaviye nerde baslamayi dusunuyosyn