Amh değerimi yorumlar mısınız

london123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
50
14
3
25
Kızlar geçen nisanda amh 3.29 çıkmıştı 25 yaşındayım doktor alttan muayene etti hiçbir sorun göremedi 7 aydır uğraşıyoruz tutmadı . Her zaman düzenli adet olurum şükür 🧿 sizin amh kaç ?

Kızlar geçen nisanda amh 3.29 çıkmıştı 25 yaşındayım doktor alttan muayene etti hiçbir sorun göremedi 7 aydır uğraşıyoruz tutmadı . Her zaman düzenli adet olurum şükür 🧿 sizin amh kaç ?
10.40 tı en son 😄 senin amh sınırda bence iyi. 4 sonrası pkoya doğru gidiyor.

Bazen 3 gün üst üste pik gördüğümde oluyor acaba değerlerimmi yükseldi benimde pko mu
Pko ovulasyon testinde hep pik çıkarır canım. Ben almıştım denemiştim hep pik çıkınca gidip doktoruma sormuştum Pko hastalarını yanıltan bir yardımcı o kullanmanı tavsiye etmiyorum demişti

Pko ovulasyon testinde hep pik çıkarır canım. Ben almıştım denemiştim hep pik çıkınca gidip doktoruma sormuştum Pko hastalarını yanıltan bir yardımcı o kullanmanı tavsiye etmiyorum demişti
Anladım canm geçmiş olsun danada inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına. 🙏🏻

Bana pkos var dediler ama amh om 1.55 ti ve çok düzenli adet olurum şimdi de doktor sende pkos falan yok hormonların gayet normal sadece ultrason görüntüsü var dedi
Kızlar geçen nisanda amh 3.29 çıkmıştı 25 yaşındayım doktor alttan muayene etti hiçbir sorun göremedi 7 aydır uğraşıyoruz tutmadı . Her zaman düzenli adet olurum şükür 🧿 sizin amh kaç

Bana pkos var dediler ama amh om 1.55 ti ve çok düzenli adet olurum şimdi de doktor sende pkos falan yok hormonların gayet normal sadece ultrason görüntüsü var dedi
Doktor yok dediyse yokturdur canm pkos olanlar hiç düzenli adet olmuyorlar diye biliyorum

Benimde 3.26 bi sorun çıkmadı sizinkide normal. Eşinizde test verdi mi ?

Back