Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.40 tı en sonKızlar geçen nisanda amh 3.29 çıkmıştı 25 yaşındayım doktor alttan muayene etti hiçbir sorun göremedi 7 aydır uğraşıyoruz tutmadı . Her zaman düzenli adet olurum şükürsizin amh kaç ?
10.40 tı en sonsenin amh sınırda bence iyi. 4 sonrası pkoya doğru gidiyor
Bazen 3 gün üst üste pik gördüğümde oluyor acaba değerlerimmi yükseldi benimde pko mu10.40 tı en sonsenin amh sınırda bence iyi. 4 sonrası pkoya doğru gidiyor.
Pko ovulasyon testinde hep pik çıkarır canım. Ben almıştım denemiştim hep pik çıkınca gidip doktoruma sormuştum Pko hastalarını yanıltan bir yardımcı o kullanmanı tavsiye etmiyorum demiştiBazen 3 gün üst üste pik gördüğümde oluyor acaba değerlerimmi yükseldi benimde pko mu
Anladım canm geçmiş olsun danada inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.Pko ovulasyon testinde hep pik çıkarır canım. Ben almıştım denemiştim hep pik çıkınca gidip doktoruma sormuştum Pko hastalarını yanıltan bir yardımcı o kullanmanı tavsiye etmiyorum demişti
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinAnladım canm geçmiş olsun danada inşallah en kısa zamanda bebeğini alırsın kucağına.![]()
Bana pkos var dediler ama amh om 1.55 ti ve çok düzenli adet olurum şimdi de doktor sende pkos falan yok hormonların gayet normal sadece ultrason görüntüsü var dediKızlar geçen nisanda amh 3.29 çıkmıştı 25 yaşındayım doktor alttan muayene etti hiçbir sorun göremedi 7 aydır uğraşıyoruz tutmadı . Her zaman düzenli adet olurum şükürsizin amh kaç ?
Kızlar geçen nisanda amh 3.29 çıkmıştı 25 yaşındayım doktor alttan muayene etti hiçbir sorun göremedi 7 aydır uğraşıyoruz tutmadı . Her zaman düzenli adet olurum şükürsizin amh kaç
Doktor yok dediyse yokturdur canm pkos olanlar hiç düzenli adet olmuyorlar diye biliyorumBana pkos var dediler ama amh om 1.55 ti ve çok düzenli adet olurum şimdi de doktor sende pkos falan yok hormonların gayet normal sadece ultrason görüntüsü var dedi
Değişiyor pcos olup hormonlarda ultrason görüntü de herşeyi gösterip ama hiçbir belirtisini yaşamayan varDoktor yok dediyse yokturdur canm pkos olanlar hiç düzenli adet olmuyorlar diye biliyorum
Canım ultrasonda da gözükmesi gerekiyor bir de bildiğim kadarıyla 7ve 7 den sonra pcos teşhisi konuluyorBenim amh 5 ama pcos yok. Kesin var denir mi 4 ten sonraya?