H huriyeecann Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 2 0 28 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi huriyeecann #1 Kızlar merhaba acaba AMH değerinden anlayan var ise yorumlayabilir mi ? Eklentiler IMG_0747.jpeg 91,5 KB · Görüntüleme: 74
UzayKeki Birisi Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2015 347 548 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi huriyeecann #2 İsim soyisminiz, doğum tarihiniz yazıyor gönderide bence o kısmı silin birde ben amh değerini göremedim resimde
İsim soyisminiz, doğum tarihiniz yazıyor gönderide bence o kısmı silin birde ben amh değerini göremedim resimde
H huriyeecann Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2024 2 0 28 15 Ağustos 2024 Konu Sahibi huriyeecann #3 UzayKeki .!.: İsim soyisminiz, doğum tarihiniz yazıyor gönderide bence o kısmı silin birde ben amh değerini göremedim resimde Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende göremedim internette bilmiyorum da nerede yazdığını o yüzden sizlerden destek almak istedim
UzayKeki .!.: İsim soyisminiz, doğum tarihiniz yazıyor gönderide bence o kısmı silin birde ben amh değerini göremedim resimde Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende göremedim internette bilmiyorum da nerede yazdığını o yüzden sizlerden destek almak istedim