Amh degeri

oylesinebiriistee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
35
16
Merhaba kızlar ben korunmadığım halde çocuğum olmuyor bugüne kadar ne ben de ne de eşimde sorun yoktu dün hastaneye gittim doktor bana sol yumurtamın tembel olduğunu sağ yumurtamın güzel olduğunu söyledi ilk defa AMH testi yapıldı 24 yaşındayım sonucum 3,37 çıkmış normal mi anlayan biri var mi aranız da ?

amh gayet normal. benim de sol yumurtalıkta hafif tembellik var. gebe kalmak için tek yumurtalık kafi zaten takılmayın buna.

Benimde 3,81 çıkmıştı polikistik overle uyumlu demişti doktorum sonuç için yani yumurta tembelliği dediğimiz şey bu oluyor

Hepsi normal gözüküyor prolaktin referans ağırlığı 4,79-23.3 değer 29.0 olarak gözüküyor doktor görmedi ama sanki bir tuhaflık var anlıyor musunuz
O da çok yüksek değil aslında kendiliğinden de düşebilir, benim ilk ölçtürdüğümde 50lerde çıkmıştı aralıklarla takibi yapıldı hiç ilaç kullanmadan referans aralığına kadar düştü. Strese bağlı günün hangi saatinde ölçüldüğüne bağlı bile değişkenlik gösterirmiş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…