• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH DEĞERİ

Zarifkadinnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
213
141
23
Merhaba arkadaşlar
Amh değeri hakkın da bilgisi olan varmı?
iyi olması için değer kaç olmalı?

Merhaba arkadaşlar
Amh yumurta kalitenizi ve kalan yumurta rezervinizi gösteren bir hormondur. Yasa göre normal değeri değişiyor. Ancak 1in altında ki değerlerde hamile kalmak zorlaşıyor.

Merhaba arkadaşlar
amh yumurtalık rezervini gösterir. normali 2.00-6.00 arasında olması gerekir. 2.00 altı olursa az(normal şartlarla gebelik zor), 6.00 üstü olursa pko lusun demektir. (polikistik over)

Benim amh geçen sene 1,3 çıktı yaşıma göre normal dediler. Bir sene içinde ne kadar azalır bilmem ama sadece amh değerle yumurta rezerve yorum yapmak yanlış diye biliyorum. Tedavi başladığı gün yanı adetin 2.ci yada 3.cu gün yumurtalıklarda kaç tane folikül var o da önemliymiş.

Benim amh geçen sene 1,3 çıktı yaşıma göre normal dediler. Bir sene içinde ne kadar azalır bilmem ama sadece amh değerle yumurta rezerve yorum yapmak yanlış diye biliyorum. Tedavi başladığı gün yanı adetin 2.ci yada 3.cu gün yumurtalıklarda kaç tane folikül var o da önemliymiş.
cnm benim kaç yasındasın, bekar mısın? tam olarak sağlık sorunun nedir?

cnm benim kaç yasındasın, bekar mısın? tam olarak sağlık sorunun nedir?
Yaşım 39 evliyim. 2 tane blast taze transferim oldu tutmadı maalesef. Şimdi 2 tane dondurulmuş blast transfer için bekliyorum belki ekim yada kasım da olacak. Yumurta rezerve tedavi başlarda 10 adet folikül vardı (sol yumurtalığım daha iyi) opu'da 12 tane topladı çok memnundum daha iyisi olamazdı. Sağlık sorunum tüplerde maalesef.

Yaşım 39 evliyim. 2 tane blast taze transferim oldu tutmadı maalesef. Şimdi 2 tane dondurulmuş blast transfer için bekliyorum belki ekim yada kasım da olacak. Yumurta rezerve tedavi başlarda 10 adet folikül vardı (sol yumurtalığım daha iyi) opu'da 12 tane topladı çok memnundum daha iyisi olamazdı. Sağlık sorunum tüplerde maalesef.
tüpler mi tıkalı cnm? 2 nin üzerinde olması gerekli dr umun bana dediğine göre. 2.00 altında olduğunda normal yolla gebelik çok zor demişti. bir de rahim filmi çekildin mi?ben de 35 yasındayım.

tüpler mi tıkalı cnm? 2 nin üzerinde olması gerekli dr umun bana dediğine göre. 2.00 altında olduğunda normal yolla gebelik çok zor demişti. bir de rahim filmi çekildin mi?ben de 35 yasındayım.
Tıkalı değil nodosa diye bir problem var dedi çektirdim rahim filmi artık tüpler problem değiller. Şuan meselim amh değil kaliteli yumurta ve embriyo üretmek :)

Tıkalı değil nodosa diye bir problem var dedi çektirdim rahim filmi artık tüpler problem değiller. Şuan meselim amh değil kaliteli yumurta ve embriyo üretmek :)
allah gönlüne göre versin cnm, inş kısa sürede anne oluruz. allah tüm isteyenlere nasip etsin.

Bende bugün rahim filmi çektirdim çok şükür sorun çıkmadı . Tertemiz ayna gibi hatta enfeksiyon bile Yok dedi çeken kişi . Amh a hiç baktırmadım sadece adet döneminde mi baktırılıyor acaba

Amin. senin amh değerin nasıl? Tüp bebek mi yaptıyorsun yada doğal mı?
BENİM AMH DEĞERİM 3,59 , sağ ve solda 2 çikolata kistim bir de rahimde perde vardı. 18 eylülde laparoskopi oldum. dr 1 yıl kendi halimize bırakacak doğal yolla olması için öyle demişti. bakalım yarın gideceğiz tekrar kontrole, herşey netleşecek.

Bende bugün rahim filmi çektirdim çok şükür sorun çıkmadı . Tertemiz ayna gibi hatta enfeksiyon bile Yok dedi çeken kişi . Amh a hiç baktırmadım sadece adet döneminde mi baktırılıyor acaba
Hayır cnm istediğin zaman baktırabilirsin kan vereceksin zaten, kanda çıkacak. 1 hafta falan sürüyor sonucun çıkması da.

Back
X