Menopoz Amh değeri

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
Arkadaşlar öncelikle hepinize selam olsun
Benim hikayem kısaca anlatayım 1 düşük yaşadım 1 sene oldu
Ve bu sürede gebelik olmadı dr herşey normal olur dedi ve gönderdi beni
Bende hormonlarıma baktırdım şehir değişikliği yaptığım ay adet geçişti ve şüphelendim bişeyler yolunda değil diye yapılan testlerde FSH değerim 12.27 çıkınca dr bir sonraki adet te gel tekrar yapalım dedi ( bu süreçte tekrar şehir değişikliği yapmıştım va stresli bir ay geçirmiştim )
Sonra ben o bir sonraki adet ti bekle diyen dr haricinde tekrar özel dr gittim ve bana FSH yüksek amh testi yaptır dedi insülin direncime bakıldı ve usg ye çağırmıştı o zaman yumurta YOk dedi ve polikistik oversin kistler var dedi ben yıkıldım yaş daha 26 nasıl olur olmaz madem neden 1 gebelik oluştu soru işaretleriyle yazdığım testlerin sonucunun çıkmasını bekledim
Vee sonuçlar çıktı
Amh değerim:4.29 çıktı
Dr bana sende bişey YOk e sormazlar mı o dr a kist mist ne alaka bir sürü şey söyledin bana psikolojik çökerttin beni
Şeker değerim de gayet iyi çıktı
O zaman o FSH niye yüksek dedim stres etkilemiş birde adet geçtiği için öyle çıkmıştır dedi kist mist yok polikistik over de değilsin bir daha bebek olana kadar gitme dr dedi
Stresten uzak dur bebeğin olacak dedi
Güler misin ağlar mısın arkadaş
Ve sizlere sorum bu amh değeri gerçekten iyi mi iyice benim aklımı karıştırdı bu dr
Güzel gözlerinizle okuyup ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim

herşeyi ikinci doktorun söylemiş zaten amh değerinde pcos yoksa çok iyi hiç korkulacak bir durumun yok sana tavsiyem ovulasyon testleri alıp yumurtlama günü yakalamaya çalış fshı düzenlemek için de aslanpençesi içmeni yada agnucaston diye bir bitkisel tablet var içeriği hayıt tohumu oda düzenler diye düşünüyorum

Canım çok teşekkür ederim ben yazmayı unuttum size civqanperçemi testeredişli aslan pençesi ve hayıt tohumunu bir bardak kaynamış suda bekletip demini alınca içiyorum bir haftadır arı sütüde aldım onuda tüketiyorum FSH bu ay düşer inşallah işe yaradığı söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…