- 23 Eylül 2024
- 319
- 101
- 30
-
- Konu Sahibi solmaztamar
Normalde 4 e kadar normal değer diye biliyorum daha yüksekse polikistik oluyor ama pmol olanı bende anlamadımMerhabalar,
Amh degerim 47,1 cikmis.
Referans araligi 1.1 - 58.0 pmol/L. Bu deger yuksek mi sizce?
Benim ki de 4.78 ama doktoruma göre çok iyi çünkü ben çikolata kisti hastasıyım eger referans değeri gibi olsaymış direk tüp bebekmiş ama böyle yüksek oldu için şansım varmış ve tedavi oluyorum hemen tüp bebege gerek yok dediMerhabalar,
Amh degerim 47,1 cikmis.
Referans araligi 1.1 - 58.0 pmol/L. Bu deger yuksek mi sizce?
pmol/L ile bakilmisYanlış bakmış olabilir misiniz? O kadar yüksek olamaz yav.
pmol/L olarak mi???Benim ki de 4.78 ama doktoruma göre çok iyi çünkü ben çikolata kisti hastasıyım eger referans değeri gibi olsaymış direk tüp bebekmiş ama böyle yüksek oldu için şansım varmış ve tedavi oluyorum hemen tüp bebege gerek yok dedi
Aa o farklı bir şeymiş simdi öğrendim ben de. Biz genelde max referansı 4.0 olan diğer ölçü birimini biliyoruz. Doktorun usg ile beraber değerlendirmesi mühim. Pek bilen de çıkmaz sanıyorum.pmol/L ile bakilmis
Siz her halde ng/100mL olarak biliyorsunuz. O birime donderdigim zaman da 3.65 oluyor. Yine de cok sanirim..Aa o farklı bir şeymiş simdi öğrendim ben de. Biz genelde max referansı 4.0 olan diğer ölçü birimini biliyoruz. Doktorun usg ile beraber değerlendirmesi mühim. Pek bilen de çıkmaz sanıyorum.
Nasil bir tedavi? Benim kistim yok ama, pcos da degilimBenim ki de 4.78 ama doktoruma göre çok iyi çünkü ben çikolata kisti hastasıyım eger referans değeri gibi olsaymış direk tüp bebekmiş ama böyle yüksek oldu için şansım varmış ve tedavi oluyorum hemen tüp bebege gerek yok dedi
EVet o değerle biraz çok.Siz her halde ng/100mL olarak biliyorsunuz. O birime donderdigim zaman da 3.65 oluyor. Yine de cok sanirim..