Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh değeri kaç olmalı
- Konu Sahibi Hgergy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh değeri gebelik için kan testi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
Benim değerim nasıl sizce28 yaşındayım yeni evliyim. Sol tarafımda hafif düzeyde çikolata kisti varmış. Amh değerim nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi
1.5 tan yukarı olması gerekiyor normalde ama sizin ki de kötü değil amh 0.98 ile ben hamile kaldımBenim amh değerim 1.33 çıktı 29 yaşındayım
- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
Ayy maşallah doğal yoldan mı hamile kaldınız tüp bebek ile mi1.5 tan yukarı olması gerekiyor normalde ama sizin ki de kötü değil amh 0.98 ile ben hamile kaldım
- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua eder misiniz tüp bebek tedavisine başladımTüp bebek tedavisine baslayacakken doğal yolla hamile kaldım
- 6 Mart 2024
- 9.768
- 8.364
- 113
- 28
- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
Doktor değerin biraz düşük bir an önce tedaviye başlasan iyi olur dedi1-5 arası normal kabul ediliyor. tabii bu aralıklar yasinizla da çok ilgili
Çok teşekkür ederim:) ederim tabiki umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız hsg çektirdiniz mi ben ondan sonra hamile kaldım tup bebek tedavisi içinde onu çektirin diyorlar zaten amh değeriniz kötü değil çünkü, benim sağ tupum tıkalı mesela sol tupten hamile kaldım.Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah banada dua eder misiniz tüp bebek tedavisine başladım
- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
Evet 2 defa rahim filmi çektirdim ve laparoskopi ameliyatı oldum tüpüm kapalı açılmadı malesefÇok teşekkür ederim:) ederim tabiki umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız hsg çektirdiniz mi ben ondan sonra hamile kaldım tup bebek tedavisi içinde onu çektirin diyorlar zaten amh değeriniz kötü değil çünkü, benim sağ tupum tıkalı mesela sol tupten hamile kaldım.
- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
Bende teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinÇok teşekkür ederim:) ederim tabiki umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız hsg çektirdiniz mi ben ondan sonra hamile kaldım tup bebek tedavisi içinde onu çektirin diyorlar zaten amh değeriniz kötü değil çünkü, benim sağ tupum tıkalı mesela sol tupten hamile kaldım.
Tup bebekle bebek sahibi olabilirsiniz o zman benim bir tanesi açık bana da ameliyat denmişti. Benim 0.98 amh değeri ile 8 9 tane yumurta toplarız demislerdi ki sizinki daha yüksek çok daha fazla yumurta toplanır umarım kaliteli embriyolariniz oluşur ya da gerek kalmadan hamile kalırsınızEvet 2 defa rahim filmi çektirdim ve laparoskopi ameliyatı oldum tüpüm kapalı açılmadı malesef
- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
Benim tüp bebekten başka çarem yok çünkü tüpüm kapalı.. yine de Allah'tan umut kesilmez.. inşallah kaliteli embriyolarim oluşur Allah'tan herşeyin hayırlısı olsun inşallahTup bebekle bebek sahibi olabilirsiniz o zman benim bir tanesi açık bana da ameliyat denmişti. Benim 0.98 amh değeri ile 8 9 tane yumurta toplarız demislerdi ki sizinki daha yüksek çok daha fazla yumurta toplanır umarım kaliteli embriyolariniz oluşur ya da gerek kalmadan hamile kalırsınız
Amin inşallah
Benim tüp bebekten başka çarem yok çünkü tüpüm kapalı.. yine de Allah'tan umut kesilmez.. inşallah kaliteli embriyolarim oluşur Allah'tan herşeyin hayırlısı olsun inşallah
- 8 Nisan 2024
- 194
- 33
- 13
- 31
Benımde fazla kılom var canım şuan vermeye ugrasıyorum 4 günde 2.8 kılo vermişimUmarım yumurta da kalitelidir. Biraz kilo fazlam var en kısa sürede onu vereceğim inşallah