• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri kaç olmalı

Hgergy

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
113
21
13
28 yaşındayım yeni evliyim. Sol tarafımda hafif düzeyde çikolata kisti varmış. Amh değerim nasıl bilgisi olan yardımcı olabilir mi 🙏

Eklentiler

• IMG_20240523_200939.jpg
    IMG_20240523_200939.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 114
Gayet olması gereken yerde. Ayrıca amh 1 veya düşük olsa bile önemli olan yumurta kaalitesi

Umarım yumurta da kalitelidir. Biraz kilo fazlam var en kısa sürede onu vereceğim inşallah

Maşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 banada dua eder misiniz tüp bebek tedavisine başladım
Çok teşekkür ederim:) ederim tabiki umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız hsg çektirdiniz mi ben ondan sonra hamile kaldım tup bebek tedavisi içinde onu çektirin diyorlar zaten amh değeriniz kötü değil çünkü, benim sağ tupum tıkalı mesela sol tupten hamile kaldım.

Çok teşekkür ederim:) ederim tabiki umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız hsg çektirdiniz mi ben ondan sonra hamile kaldım tup bebek tedavisi içinde onu çektirin diyorlar zaten amh değeriniz kötü değil çünkü, benim sağ tupum tıkalı mesela sol tupten hamile kaldım.
Evet 2 defa rahim filmi çektirdim ve laparoskopi ameliyatı oldum tüpüm kapalı açılmadı malesef 😔😔

Bende teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ❤️

Evet 2 defa rahim filmi çektirdim ve laparoskopi ameliyatı oldum tüpüm kapalı açılmadı malesef 😔😔
Tup bebekle bebek sahibi olabilirsiniz o zman benim bir tanesi açık bana da ameliyat denmişti. Benim 0.98 amh değeri ile 8 9 tane yumurta toplarız demislerdi ki sizinki daha yüksek çok daha fazla yumurta toplanır umarım kaliteli embriyolariniz oluşur ya da gerek kalmadan hamile kalırsınız

Tup bebekle bebek sahibi olabilirsiniz o zman benim bir tanesi açık bana da ameliyat denmişti. Benim 0.98 amh değeri ile 8 9 tane yumurta toplarız demislerdi ki sizinki daha yüksek çok daha fazla yumurta toplanır umarım kaliteli embriyolariniz oluşur ya da gerek kalmadan hamile kalırsınız
Benim tüp bebekten başka çarem yok çünkü tüpüm kapalı.. yine de Allah'tan umut kesilmez.. inşallah kaliteli embriyolarim oluşur Allah'tan herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲🤲🤲

Back