- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 38
-
- Konu Sahibi crocus7919
hadi hayırlısı hayırlı haberlerle gel inşallah. . Bilmiyorum benim de eşimin de içimizde nedensiz bir inanç ve umut var. Başındayim diye mi bilmiyorum ama umutluyuz oyle hissediyoruz. Inşallah sonuç güzel olur hayal kırıklığı yasamayizSevdakuşum sen strese girme bak benim gittiğim yerde 49 yaşında bayan var şok oldum İnan problemler çözülüyo ilaçla herşey hallolur sıkıntı yapma lütfen moral çok önemli kuzum haber ver gidince bize bizler buradayız ne istiyorsan sor bak ben gittim gidecem derken yarın toplama gününe geldim
Umudunu yitîrmehadi hayırlısı hayırlı haberlerle gel inşallah. . Bilmiyorum benim de eşimin de içimizde nedensiz bir inanç ve umut var. Başındayim diye mi bilmiyorum ama umutluyuz oyle hissediyoruz. Inşallah sonuç güzel olur hayal kırıklığı yasamayiz
Merhabalar, AMH degerim 0.5 cikti.şubatta tüp bebek tedavim baslayacak.bu durumda olup hamile kalan varsa paylaşabilir mi
Oncelikle çok teşekkür ederim cvp verdiğin için. Ben doktora gitmekten korkuyorum hemen soğan kurune başladım sonrada incir kurune başlamayı düşünüyorum. Çünkü inanmak istemiyorum öncelikle denemek istiyoruz olmazsa tüp bebek düşünelim dedik.gec kalır miyim ?
Sizde korunuyordunuz heralde bir anda öğrendiniz benim gibimerhaba .. benimde amh 0.52 bunu öğrenene kadar korunuyorduk bende büyük çok yaşadım. şimdi öncelikle 6 ay kendimiz denemeye kadar verdik bal tarçın çörekotu karışımı yiyorum hergün gnc den woman ultramega multivitamin içiyorum.
umarım tüp bebeğe gerek kalmaz.
incir kürünü ben içemedim tadı çok kötübu ay ovulasyon testine başladım birde preseed jel aldık.. elimizden geleni yapacağız artık olmazsa mayısta tüp bebek için gideceğim
Merhaba yeni gördüm kusura bakma canım. Soğan Kürü yapmayı denedim.faydasını görmedim sanki.ama HSG çektirilen sonra bende faydası olduğunu düşünüyorum. yarın adetin gecikeli 6 gun olacak.akıntı oluyo bide midede bi yanma hissi var gibi ama pazartesi kan testi yaptircam.bakalım ne çıkacak.sanki hiçbişey yokmuş gibi ev islerimi yapıyorum valla hayırlısı. Ne zaman umudunu yitirirsen ozaman oluyör galiba.ama bunu yapmak gerçekten zor.merhaba .. benimde amh 0.52 bunu öğrenene kadar korunuyorduk bende büyük çok yaşadım. şimdi öncelikle 6 ay kendimiz denemeye kadar verdik bal tarçın çörekotu karışımı yiyorum hergün gnc den woman ultramega multivitamin içiyorum.
umarım tüp bebeğe gerek kalmaz.
incir kürünü ben içemedim tadı çok kötübu ay ovulasyon testine başladım birde preseed jel aldık.. elimizden geleni yapacağız artık olmazsa mayısta tüp bebek için gideceğim
Merhaba. Bugün tüp bebek merkezine gittim doktor baktı Tüp bebekle ilgili çok umutlu konuştu ama normal yola pek sıcak bakmadı. Çünkü çok riskli dedi. Her an yumurta üretimin bitebilir amh çok düşük dedi. Ama ben çok kararsizmisin. bir kaç ay denemek istiyoruz. Çünkü hiç denemedik. Şu an 2 sağda 2 de solda toplam 4 yumurtam varmış. Ne yapayım sizceMerhaba yeni gördüm kusura bakma canım. Soğan Kürü yapmayı denedim.faydasını görmedim sanki.ama HSG çektirilen sonra bende faydası olduğunu düşünüyorum. yarın adetin gecikeli 6 gun olacak.akıntı oluyo bide midede bi yanma hissi var gibi ama pazartesi kan testi yaptircam.bakalım ne çıkacak.sanki hiçbişey yokmuş gibi ev islerimi yapıyorum valla hayırlısı. Ne zaman umudunu yitirirsen ozaman oluyör galiba.ama bunu yapmak gerçekten zor.
Hoşgeldin :) bugün baktı doktor 4 tane yumurta yani folikül varmış.takılı kalmayın şu amh evet önmeli ama foliküllerinize baktırın bi bakalım yumurta varmı yokmu boşyere üzmeyin kendinizi
çok güzel işte daha ne hiç üzülme bence yumurtan var ne güzel şimdi dua edelim güzelce büyüsünler ve içinde çekirdeği olsunHoşgeldin :) bugün baktı doktor 4 tane yumurta yani folikül varmış.
aynen bende çok okudum amh düşük olup 0,1 olan bile vardı morjolojisi bozuk olup hamile kalanlar önce inanmak lazım bazı şeyler için ve zaman kaybetmemek lazım boşyere keçiboynuzu incir kürü soğan kürü zaman kaybetmeyin lütfen gerçekten zaman çok önemli. Bu arada doktoruma sordum eğer bunların faydası olsaydı kenara bir çuval incir keçiboynuzu koyar insalara yedirirdik diyor fazla bağlanmayın böyle şeylere arkadaşlar bu yüzden zaman kaybetmeyin yine yapın ama yaparkende bütün tetkiklerinizide gözden geçirin ilaçlı rahim filmini mutlaka çektirin eğer tedavi alacaksanız ve doktorunuz böyle bir işlem yapmadan başlarsa kabul etmeyin hatta bence orayı değiştirin doğru yerde değilsiniz demektir rahim filimi kapalı tüpleri açıyor verilen ilaçlı sudan dolayı bu yüzden normal yolla hamile kalma olasılığınız yüksek oluyor. Eğer düşükleriniz fazla kürtajınız yada karından herhangi bir ameliyatınız varsa kist miyom gibi şeyleriniz varsa yada şüpheleniyorsanız mutlaka paraya kıyıp histereskopi yaptırın bunların hepsi bu işlemde çözülüyor. Sormak isteğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz.selamlar
benimde amh 0.2 idi.fsh yuksekti.simdi ne alemdeler bilmiyorum tabiama gercekten bu degerlere takilmayin.ne ornekler okudum gordum boyle kotu degerleri olup kendiliginden hamile kalan
Inşallah.. yani hemen tüp bebeğe başlayalım mi karar vermedik biraz daha düşünelim dedikçok güzel işte daha ne hiç üzülme bence yumurtan var ne güzel şimdi dua edelim güzelce büyüsünler ve içinde çekirdeği olsun
kesinlikle başlamalısın sebebini yazayım bugun o gördüğün yumurtalar yarın olmaya bilir o yüzden doktorlar hemen tüp bebeğe başlayın diyorlar yumurtan var diyelim bu benim şu anda bekleme durumumda olduğu gibi acaba çekirdeği varmı yokmu diye düşünmeye başlayacaksın acaba döllencekmi döllenmeyecekmi diye. Embriyo oluşumu en çok yumurtanın kalitesinden kaynaklanıyor oluşması. Yani yumurtan önemli zamanda önemli. 19 yumurtanda olabilir ya kaliteli değilse birçok kişide olduğu gibi yarın çok geç kalmış olabilirsin en azından git ve bu yumurtaları dondur. Lazım olacak sana bu arada yaşınıda yazarsan sevinirim belki daha önce yazmışsındır ama unuttumInşallah.. yani hemen tüp bebeğe başlayalım mi karar vermedik biraz daha düşünelim dedik
Yaşım 28. Ilaclara baslaycaz zaten bide diyet verdi doktor onları uygulamaya çalışıcam. Hayıt tohumu aldık kullanmak ilaçlarla beraber sıkıntı olur mu acabakesinlikle başlamalısın sebebini yazayım bugun o gördüğün yumurtalar yarın olmaya bilir o yüzden doktorlar hemen tüp bebeğe başlayın diyorlar yumurtan var diyelim bu benim şu anda bekleme durumumda olduğu gibi acaba çekirdeği varmı yokmu diye düşünmeye başlayacaksın acaba döllencekmi döllenmeyecekmi diye. Embriyo oluşumu en çok yumurtanın kalitesinden kaynaklanıyor oluşması. Yani yumurtan önemli zamanda önemli. 19 yumurtanda olabilir ya kaliteli değilse birçok kişide olduğu gibi yarın çok geç kalmış olabilirsin en azından git ve bu yumurtaları dondur. Lazım olacak sana bu arada yaşınıda yazarsan sevinirim belki daha önce yazmışsındır ama unuttum
ilaçlarla birlikte sadece bu tedavi değil birçok tedavi yan etki yapabilir o yüzden kesinlikle kullanma zaten hayıtı alsanda kullanamazsın inanılmaz pis kokuyor ben aldım kullanamadım kilo vermek hamile kalmayı daha kolaylaştırıyor o yüzden iyi yapmışsın kilo vermeye başlamakla şansını artırır kahve içme asitli içme yeşil çay içme yaşın 28 ama senden daha büyük olup yumurtası daha çok olanlar varYaşım 28. Ilaclara baslaycaz zaten bide diyet verdi doktor onları uygulamaya çalışıcam. Hayıt tohumu aldık kullanmak ilaçlarla beraber sıkıntı olur mu acaba
yada senden küçük olup daha az olanlar var herkes farklı farklı o yüzden başlaman çok iyi olmuşilaçlarla birlikte sadece bu tedavi değil birçok tedavi yan etki yapabilir o yüzden kesinlikle kullanma zaten hayıtı alsanda kullanamazsın inanılmaz pis kokuyor ben aldım kullanamadım kilo vermek hamile kalmayı daha kolaylaştırıyor o yüzden iyi yapmışsın kilo vermeye başlamakla şansını artırır kahve içme asitli içme yeşil çay içme yaşın 28 ama senden daha büyük olup yumurtası daha çok olanlar var
Yok zaten kilolu değilim. Kilomdan dolayi vermedi diyeti. Yumurtaların daha iyi gelişmesi için diyet verdi.ilaçlarla birlikte sadece bu tedavi değil birçok tedavi yan etki yapabilir o yüzden kesinlikle kullanma zaten hayıtı alsanda kullanamazsın inanılmaz pis kokuyor ben aldım kullanamadım kilo vermek hamile kalmayı daha kolaylaştırıyor o yüzden iyi yapmışsın kilo vermeye başlamakla şansını artırır kahve içme asitli içme yeşil çay içme yaşın 28 ama senden daha büyük olup yumurtası daha çok olanlar var
Yok zaten kilolu değilim. Kilomdan dolayi vermedi diyeti. Yumurtaların daha iyi gelişmesi için diyet verdi.
Mesela günlük alınabilecek yiyeceklerden ne kadar almam gerektiği veya alınmaması gereken yiyecekler.ozellikle hazır yiyeceklerden kafein türü içeceklerden tüm yağlı tohumlardan, kuru fasulye barbunya nohut bezelye bunlardan uzak durulacaktır. Örnek olarak bunlarNe gibi mesela?