- 4 Eylül 2014
- 17
- 6
-
- Konu Sahibi crocus7919
tirodim varrKızlar bişey soracam.sizin aletleriniz de mi gecikiyordu bide aranızda tirodi olan varmi
Peki sizin amh değeri kaç ne gibi zorlukları var hamilelikle alakali. Bilgi verirseniz sevinirimtirodim varr
KIZLAR LÜTFEN BİLGİ VERİN. 2,5 AY İÇİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDIM VE 8 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM 4 AY ÖNCE. AKABİNDE DOKTORA GİTİM VE ESTRADOL: 49; FSH 7,1; LH 5,72 VE AMH 0,44 ÇIKTI VE TÜP BEBEK DEDİLER. ŞOK OLDUM NASIL HAMİLE KALDIM VE BUNDAN SONRA NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM. EŞİM TÜP BEBEK İÇİN DAHA ERKEN DOĞAL YOLLARLA BİRKAÇ AY DAHA DENİYELİM DİYOR AMA YAŞIM 40 OLMAK ÜZERE.[/QUOTESakın onu dinleme amh düşük acil bir tüp bebek merkezîne git amh tekrar baktır hastalığının 2 günüde git adetliyken yumurtalarına yani foliküllere baktır bak bidaha olmaz bu erkekler bi bok bilmiyo bekleyip bekleyip duruyorlar onların yumurtaları bizimki gibi değil bekleme iki gün sonra olmaz acil folikül ve amh tüp bebek merkezinde kadın doğumcuların bu konu hakkında pek bilgileri yok ona göre
Nadya acil tüp bebek merkezine git amh baktır adetin kanaman olduğu günün 2 . Gündede folikül baktır
Erken değil acil tüp bebekKIZLAR LÜTFEN BİLGİ VERİN. 2,5 AY İÇİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDIM VE 8 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM 4 AY ÖNCE. AKABİNDE DOKTORA GİTİM VE ESTRADOL: 49; FSH 7,1; LH 5,72 VE AMH 0,44 ÇIKTI VE TÜP BEBEK DEDİLER. ŞOK OLDUM NASIL HAMİLE KALDIM VE BUNDAN SONRA NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM. EŞİM TÜP BEBEK İÇİN DAHA ERKEN DOĞAL YOLLARLA BİRKAÇ AY DAHA DENİYELİM DİYOR AMA YAŞIM 40 OLMAK ÜZERE.
bugün troid lerin sonucu çıktı hersey normal. Benim amh çok düşük Allah yardımcımız olsuntsh bir düşük bir yüksek ilaç kullanıyorum .amh 1.20 fsh ise 12 14 civarı yaş 38 tüp bebiş deniycez aşılamalar 3 kez negatif oldu birde bazen prolaktin yüksek hepsi mevcut kısacası selamlarr
iğnelerle hallolur amhbugün troid lerin sonucu çıktı hersey normal. Benim amh çok düşük Allah yardımcımız olsun
Gerçekten mi :) ben hala gitmedim tüp bebek merkezine haftasonu gidip konuşmayı düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler. Inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin lutfenİ
iğnelerle hallolur amh
Adetinîn 2 günü git folikül baktır normal yolla zor yalnız acele etGerçekten mi :) ben hala gitmedim tüp bebek merkezine haftasonu gidip konuşmayı düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler. Inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin lutfen
iyi bir merkezde tadaviye ok demeden önce adetin îkinci günü git foliküllerine baktır amh baktırGerçekten mi :) ben hala gitmedim tüp bebek merkezine haftasonu gidip konuşmayı düşünüyorum. Bakalım ne diyecekler. Inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin lutfen
Folikul ne demek bide amh ankaraya düzen labarotuvarında bakıldı yani oraya gonderildiÖnce
iyi bir merkezde tadaviye ok demeden önce adetin îkinci günü git foliküllerine baktır amh baktır
Düzen ok güzel sonuca güvenebilirsin folikül kaç yumurtan var gözle görülür ultrasonla ona bakılıyorFolikul ne demek bide amh ankaraya düzen labarotuvarında bakıldı yani oraya gonderildi
Hımm anladım. Inşallah olumlu şeyler duyarım. Çok korkuyorumDüzen ok güzel sonuca güvenebilirsin folikül kaç yumurtan var gözle görülür ultrasonla ona bakılıyor
Sevdakusum, sakin ol. gideceğin iyi bir tüp bebek merkezi zaten muayeneni yapacaktır adetliyken. Böylece kaç tane taslak -folikül olduğu görülecektir. 1 tane bile olsa ümitsizliğe dÜşmE Zaten rezerv azlığı olan kişilerde bir takım vitaminler kaliteyi sayıyı artırıcı hormon ilacı verirler.yani hemen tüp bebeğe başlamıyorsun. en az 1 ay ilaçlarla desteklenirsin. Zaten senden ve eşinle ilgili test isterler hepsini devlette özellikle araştırma hastanelerinde yaptırabilirsin. Bu süreçte sabırlı olmak ve doktoruna güvenip başka şeyler düşünmemek lazım. Ve moralini düşürmeden sakin bir şekilde ilerlemen gerekir. Stres sıkıntı zaten az olan sayıyı fazlasıyla etkiliyor. bilgi vverirsin. ALLAH gönlüne göre versin. Sormak istediğin birşey olursa mutlaka sor seve seve cevaplarım.Hımm anladım. Inşallah olumlu şeyler duyarım. Çok korkuyorum
ya biz çalışıyoruz ve ilçedeyiz sürekli gidip gelme imkanımız olmuyo inşallah Allah yardımcımız olur bu süreçte sıkıntı yaşamadan anlatırız Allah razı olsun desteklerin için Rabbim yüzümüze baksın bizleri bebek özlemi ile sinamasin. Bol dua edelim Rabbim için herşey çok kolay O ol derse olur. Bize zorluk yaşamatmasin birbirimize dualarla destek olalım ben daha yolun başındayim belki ama çok zor bişey bizden başkası anlamaz bizi..Sevdakusum, sakin ol. gideceğin iyi bir tüp bebek merkezi zaten muayeneni yapacaktır adetliyken. Böylece kaç tane taslak -folikül olduğu görülecektir. 1 tane bile olsa ümitsizliğe dÜşmE Zaten rezerv azlığı olan kişilerde bir takım vitaminler kaliteyi sayıyı artırıcı hormon ilacı verirler.yani hemen tüp bebeğe başlamıyorsun. en az 1 ay ilaçlarla desteklenirsin. Zaten senden ve eşinle ilgili test isterler hepsini devlette özellikle araştırma hastanelerinde yaptırabilirsin. Bu süreçte sabırlı olmak ve doktoruna güvenip başka şeyler düşünmemek lazım. Ve moralini düşürmeden sakin bir şekilde ilerlemen gerekir. Stres sıkıntı zaten az olan sayıyı fazlasıyla etkiliyor. bilgi vverirsin. ALLAH gönlüne göre versin. Sormak istediğin birşey olursa mutlaka sor seve seve cevaplarım.
Sevdakuşum sen strese girme bak benim gittiğim yerde 49 yaşında bayan var şok oldum İnan problemler çözülüyo ilaçla herşey hallolur sıkıntı yapma lütfen moral çok önemli kuzum haber ver gidince bize bizler buradayız ne istiyorsan sor bak ben gittim gidecem derken yarın toplama gününe geldimya biz çalışıyoruz ve ilçedeyiz sürekli gidip gelme imkanımız olmuyo inşallah Allah yardımcımız olur bu süreçte sıkıntı yaşamadan anlatırız Allah razı olsun desteklerin için Rabbim yüzümüze baksın bizleri bebek özlemi ile sinamasin. Bol dua edelim Rabbim için herşey çok kolay O ol derse olur. Bize zorluk yaşamatmasin birbirimize dualarla destek olalım ben daha yolun başındayim belki ama çok zor bişey bizden başkası anlamaz bizi..
Sende yumurta olsada olmada bütün kadınlar iğneleri kullanıyor üzülme sendede yumurta vardır önemli olan bi tane bile olsa yeterHımm anladım. Inşallah olumlu şeyler duyarım. Çok korkuyorum