AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

KIZLAR LÜTFEN BİLGİ VERİN. 2,5 AY İÇİNDE DOĞAL YOLLARLA HAMİLE KALDIM VE 8 HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM 4 AY ÖNCE. AKABİNDE DOKTORA GİTİM VE ESTRADOL: 49; FSH 7,1; LH 5,72 VE AMH 0,44 ÇIKTI VE TÜP BEBEK DEDİLER. ŞOK OLDUM NASIL HAMİLE KALDIM VE BUNDAN SONRA NE YAPACAĞIMA KARAR VEREMEDİM. EŞİM TÜP BEBEK İÇİN DAHA ERKEN DOĞAL YOLLARLA BİRKAÇ AY DAHA DENİYELİM DİYOR AMA YAŞIM 40 OLMAK ÜZERE.

tsh bir düşük bir yüksek ilaç kullanıyorum .amh 1.20 fsh ise 12 14 civarı yaş 38 tüp bebiş deniycez aşılamalar 3 kez negatif oldu birde bazen prolaktin yüksek hepsi mevcut kısacası selamlarr

Sa

Erken değil acil tüp bebek

tsh bir düşük bir yüksek ilaç kullanıyorum .amh 1.20 fsh ise 12 14 civarı yaş 38 tüp bebiş deniycez aşılamalar 3 kez negatif oldu birde bazen prolaktin yüksek hepsi mevcut kısacası selamlarr
bugün troid lerin sonucu çıktı hersey normal. Benim amh çok düşük Allah yardımcımız olsun

Merhaba bende AMH 0.51 çıktıgi için tüp e yönlendirdiler. adet döneminde ilaçlara başlamayı beklerken adet olmadım 3 gün geçti. kızlar dua edin inşallah hamileyimdir

Hımm anladım. Inşallah olumlu şeyler duyarım. Çok korkuyorum
Sevdakusum, sakin ol. gideceğin iyi bir tüp bebek merkezi zaten muayeneni yapacaktır adetliyken. Böylece kaç tane taslak -folikül olduğu görülecektir. 1 tane bile olsa ümitsizliğe dÜşmE Zaten rezerv azlığı olan kişilerde bir takım vitaminler kaliteyi sayıyı artırıcı hormon ilacı verirler.yani hemen tüp bebeğe başlamıyorsun. en az 1 ay ilaçlarla desteklenirsin. Zaten senden ve eşinle ilgili test isterler hepsini devlette özellikle araştırma hastanelerinde yaptırabilirsin. Bu süreçte sabırlı olmak ve doktoruna güvenip başka şeyler düşünmemek lazım. Ve moralini düşürmeden sakin bir şekilde ilerlemen gerekir. Stres sıkıntı zaten az olan sayıyı fazlasıyla etkiliyor. bilgi vverirsin. ALLAH gönlüne göre versin. Sormak istediğin birşey olursa mutlaka sor seve seve cevaplarım.

ya biz çalışıyoruz ve ilçedeyiz sürekli gidip gelme imkanımız olmuyo inşallah Allah yardımcımız olur bu süreçte sıkıntı yaşamadan anlatırız Allah razı olsun desteklerin için Rabbim yüzümüze baksın bizleri bebek özlemi ile sinamasin. Bol dua edelim Rabbim için herşey çok kolay O ol derse olur. Bize zorluk yaşamatmasin birbirimize dualarla destek olalım ben daha yolun başındayim belki ama çok zor bişey bizden başkası anlamaz bizi..

Sevdakuşum sen strese girme bak benim gittiğim yerde 49 yaşında bayan var şok oldum İnan problemler çözülüyo ilaçla herşey hallolur sıkıntı yapma lütfen moral çok önemli kuzum haber ver gidince bize bizler buradayız ne istiyorsan sor bak ben gittim gidecem derken yarın toplama gününe geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…