- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
-
- Konu Sahibi crocus7919
Sonuçlar düzen labarotuvarınmı bide ona bakYaşım 28. Fsh önceki ay 9.36 idi bu ay 4.75 olmuş. Lh önceki ay 2.8 bu ay 1.71. Nasıl değerler. Bide biz şu ana kadar çocuk düşünmedik bu haberi öğrenince korunmayi bıraktık umut var mı sizce. Soğan kurune başladım 4 gün oldu.sonrada incir kurune başlayacam moralim çok bozuk hala inanamıyorum
Evet düzen Laboratuvarında. Inşallah Rabbim mucizesini gösterir hepimiz için. Bizi bizden başkası anlamaz Allah yardımcımız olsun.Sonuçlar düzen labarotuvarınmı bide ona bak
Adet gecikmem yoktu troidimede bakarırsın oda yok bendeKızlar bişey soracam.sizin aletleriniz de mi gecikiyordu bide aranızda tirodi olan varmi
Umarım Allah dualarımızı kabulederAdet gecikmem yoktu troidimede baktırdım oda yok bende
amin inşallah.. ben pazartesi troid hormonlarıma baktıracam çünkü bütün belirtileri var bende belki de sebep troid..Umarım Allah dualarımızı kabuleder
Ben sana yaptırcaklarını yazayım vaktim olduğunda ona göre gîtamin inşallah.. ben pazartesi troid hormonlarıma baktıracam çünkü bütün belirtileri var bende belki de sebep troid..
Tamam olur bekliyorumBen sana yaptırcaklarını yazayım vaktim olduğunda ona göre gît
Tamam olur bekliyorum[/QUOTE 1) adetin 2 veya 3 günü fsh, e2, amh baktır
İlk yazdığım bir çıkmamış tekrar yazıyorum 1) adetin 2 günü fsh, e2, amh2) adetin 19. Ve 24 gün pregesteron 3) ilaçlı rahim filimin adetin bitiminde 2 ,3 gün 3) trioit 4)adetin 2 günü folikül sayısı 5) kanda pıhtılaşma varmı 6) böbrek üstü bezin 7) folik asit 8) B12 9) iyot 10) d vitaminine 11) çinko 12) daha önce düşük varsa çölyak
Eşin için 1) çinko 2) fsh 3) testesteron ne ne için hepsini biliyorum istediğini sor ama bunlar elinde olmadan gitme amh ölçümünü mutlaka ama mutlaka en iyi bir tüp bebek merkezinde yaptırİlk yazdığım bir çıkmamış tekrar yazıyorum 1) adetin 2 günü fsh, e2, amh
Eşin için 1) çinko 2) fsh 3) testesteron ne ne için hepsini biliyorum istediğini sor ama bunlar elinde olmadan gitme amh ölçümünü mutlaka ama mutlaka en iyi bir tüp bebek merkezinde yaptır
Evet fakat amh her devlet hastanesi yapmıyorCanim bunların hepsini nerden biliyorsun. Bide ben ilçedeyim bunları günü gününe yaptırma imkanım olur mu acaba. Devlet hastanelerinde yaptirabiliyor muyum acaba
Sana özelden tel yazayım istiyorsan çağrı at bana ben ararım seniEvet fakat amh her devlet hastanesi yapmıyor
Çinko erkeğin sper sıvısının kalitesi için lazım çok detaylı işlerSana özelden tel yazayım istiyorsan çağrı at bana ben ararım seni
Allah yardımcımız olsun inşallahÇinko erkeğin sper sıvısının kalitesi için lazım çok detaylı işler
Amin insallah..Allah razı olsun canim ben bu söylediklerine bi bakayım kafama takılan bişey olursa sorarım sana.Allah yardımcımız olsun inşallah
Hepsini Youtube tüp bebekle ilgili videolar izledim bütün doktorların istedikleri tetkikleri yazdım tutmazsa acaba bundan mı yoksa bundanmı demesinler diyeAllah yardımcımız olsun inşallah