- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
-
- Konu Sahibi crocus7919
hayat çok güzel yardım edelim birbirimize nerde yaşadığını bu testi nerde yaptırdığını yaz bana mutlakaCanım. canım çok sıkıldı. Hayat anlamsız geliyor. Benim durumum biraz umutsuz galiba daha önce 2 tüp bebek denemeleri negatif olunca yoruldum. Tarçın çörek otu ve bal karışımı kullanıyorum. Benim yaşım büyük (42 yaşım) belki gerçekten doktorların söylediği gibi olmaz.
Bugüne kadar bi doktora gittin mi yaz banaYUMURTA REZERVİ VE KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN NASIL BESLENMEK GEREKİR. HEM YUMURTA OLUŞSUN HEMDE YUMURTANIN KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR.
İstanbul da yaşıyorum. Bu testi memorial şişli hastanesinde yaptım. Burası benim gibi yumurta rezervi az olan hastalarla çok ilgilenmiyor.Ha
hayat çok güzel yardım edelim birbirimize nerde yaşadığını bu testi nerde yaptırdığını yaz bana mutlaka
Îyi biryerde yaptırmışsın ama benim ilk değerimde İstanbul sonuçlu ama yalnış çıktı bu birdi ikincisi yumurta rezervi hastalığının ikinci günü bakılan yaptırdınmıİstanbul da yaşıyorum. Bu testi memorial şişli hastanesinde yaptım. Burası benim gibi yumurta rezervi az olan hastalarla çok ilgilenmiyor.
Benim adetimin 3.günü yapıldı.Amh değeri, Fsh E2 değerleri ve ayrıca prolaktin testi yapıldı.Îyi biryerde yaptırmışsın ama benim ilk değerimde İstanbul sonuçlu ama yalnış çıktı bu birdi ikincisi yumurta rezervi hastalığının ikinci günü bakılan yaptırdınmı
Tamam yarın ki gelişmelerden haberdar ederimCanım benim olur rahat ol bolca dua et Allah'ın izniyle olur herşey haberdar et bende yazarım sana
Merhaba bende amh testimin sonucunu geçen yaz öğrendim ve ağlamaktan ve hiçbir zaman anne olamayacağım düşüncesinden kendimi alamıyordum. Çok yıprattım kendimi ama yılmadım. Benimde amh:0,13 ve yaklaşık 8 aydır tüp bebek tedavisi görüyorum. Henüz transferim olmadı sana bunlar yabancı geliyordur transfer filan. Zamanla işin içine girince öğrenİyorsun. yani dondurulmuş 2 embriyom var ve biz biriktiriyoruz. Bizim grup tüp bebekte en zorlu grup. Çünkü yumurta üretimimiz ya yok yada çok çok az. Ama ümit her zaman Var. Biran önce iyi bir tüp bebek uzmanı ve merkezi araştır ve başla. Kaybedecek zamanımız yok maalesef. Aklına takılan başka soru olursa lütfen sor yardımcı olmaya çalışırım.Merhaba.. gruba yeni üye oldum arkadaşlar. Ben 6 aylık evliyim. Şimdiye kadar çocuk düşünmedik. Adetim geciktigi için doktora gittim bana direk tüp bebek önerdiler şok oldum( sonra başka bir doktora gittim amh değerime baktılar 0.13 çıktı. Ve biran önce tüp bebek merkezlerine başvur dediler 5 gündür Ağlıyorum.. korunuyorduk ama 3 gündür bıraktık korunmayi. .28 yaşındayım. .3 gündür arastiriyorum kafayı yiycemm nolur bana umut edeceğim birseyler söyleyin. Saşkınlıktan doktora biz denemedik şu ana kadar bile demek aklıma gelmedi...
Bu arada fsh bakılmıştır herhalde. Kaç çıktı acaba? Soğan kürünü bende amh sonucumu öğrenmeden önce yapmıştım eğer myom kist veya enfeksiyon varsa temizliyor bende de myom var ama ne götürdü ne eksiltti ama tabi temizleyenleri duydum herkeste aynı tepkiyi vermeyebilir. Doktorumda myomun hamileliğe engel olabilecek bir yerde değil deyince bıraktım. İncir kürü ise yumurta kalitesi ve sayısı üzerinde etken. Ben şuan yumurta büyütücü iğneler yapıyorum ve incir kürünü de uyguluyorum bakalım yarın etkisi ne olur. Ama iki küründe illaki etkisi vardır. Doğal yoldan gebe kalanlar var bizim durumumuzda olanlarda ama karar sen ve eşinin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.Oncelikle çok teşekkür ederim cvp verdiğin için. Ben doktora gitmekten korkuyorum hemen soğan kurune başladım sonrada incir kurune başlamayı düşünüyorum. Çünkü inanmak istemiyorum öncelikle denemek istiyoruz olmazsa tüp bebek düşünelim dedik.gec kalır miyim ?
Bu arada fsh bakılmıştır herhalde. Kaç çıktı acaba? Soğan kürünü bende amh sonucumu öğrenmeden önce yapmıştım eğer myom kist veya enfeksiyon varsa temizliyor bende de myom var ama ne götürdü ne eksiltti ama tabi temizleyenleri duydum herkeste aynı tepkiyi vermeyebilir. Doktorumda myomun hamileliğe engel olabilecek bir yerde değil deyince bıraktım. İncir kürü ise yumurta kalitesi ve sayısı üzerinde etken. Ben şuan yumurta büyütücü iğneler yapıyorum ve incir kürünü de uyguluyorum bakalım yarın etkisi ne olur. Ama iki küründe illaki etkisi vardır. Doğal yoldan gebe kalanlar var bizim durumumuzda olanlarda ama karar sen ve eşinin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
Fsh geçen ay 9.36 idi bu ay 4.74 olmuş ne anlama gelir bilmiyorum bunları ilk defa duyuyorum. Bilgin var mı ?Bu arada fsh bakılmıştır herhalde. Kaç çıktı acaba? Soğan kürünü bende amh sonucumu öğrenmeden önce yapmıştım eğer myom kist veya enfeksiyon varsa temizliyor bende de myom var ama ne götürdü ne eksiltti ama tabi temizleyenleri duydum herkeste aynı tepkiyi vermeyebilir. Doktorumda myomun hamileliğe engel olabilecek bir yerde değil deyince bıraktım. İncir kürü ise yumurta kalitesi ve sayısı üzerinde etken. Ben şuan yumurta büyütücü iğneler yapıyorum ve incir kürünü de uyguluyorum bakalım yarın etkisi ne olur. Ama iki küründe illaki etkisi vardır. Doğal yoldan gebe kalanlar var bizim durumumuzda olanlarda ama karar sen ve eşinin. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
eğer fsh da yüksek çıksaydı erken menepoz riski vardı. amh ise yumurta rezervi hakkında bilgi verir. benim naçizane tavsiyem sen kürlerini yap ama bir tüp bebek merkeziyle de konuş. hangi ildesin bu arada? yaşında daha genç. bebek isteğinizi ertelemeyin.Fsh geçen ay 9.36 idi bu ay 4.74 olmuş ne anlama gelir bilmiyorum bunları ilk defa duyuyorum. Bilgin var mı ?
k.marastayim. Allah razı olsun biraz olsun rahatlattı söylediklerin. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bizlere de nasip etsin inşallah.eğer fsh da yüksek çıksaydı erken menepoz riski vardı. amh ise yumurta rezervi hakkında bilgi verir. benim naçizane tavsiyem sen kürlerini yap ama bir tüp bebek merkeziyle de konuş. hangi ildesin bu arada? yaşında daha genç. bebek isteğinizi ertelemeyin.
Bir kere bu iş kadın doğumcuların değil biran önce iyi bir yerde amh tekrarla Banada aynısını yaptılar evde huzur bırakmadılarMerhaba.. gruba yeni üye oldum arkadaşlar. Ben 6 aylık evliyim. Şimdiye kadar çocuk düşünmedik. Adetim geciktigi için doktora gittim bana direk tüp bebek önerdiler şok oldum( sonra başka bir doktora gittim amh değerime baktılar 0.13 çıktı. Ve biran önce tüp bebek merkezlerine başvur dediler 5 gündür Ağlıyorum.. korunuyorduk ama 3 gündür bıraktık korunmayi. .28 yaşındayım. .3 gündür arastiriyorum kafayı yiycemm nolur bana umut edeceğim birseyler söyleyin. Saşkınlıktan doktora biz denemedik şu ana kadar bile demek aklıma gelmedi...
Kadın doğumculardan başka kime gidebilirim ki. Senin değerler nasildiBir kere bu iş kadın doğumcuların değil biran önce iyi bir yerde amh tekrarla Banada aynısını yaptılar evde huzur bırakmadılar
Önceki yazılarını okudum şimdi benim kan ankara ya gönderildi zaten. Sonuçlarda inşallah hata vardır ama zannetmiyorumBir kere bu iş kadın doğumcuların değil biran önce iyi bir yerde amh tekrarla Banada aynısını yaptılar evde huzur bırakmadılar
Sevdakusum ankararaya gelmeside önemli değil ben eskişehirde amh değerim devlette istanbula gönderilerek yapıldı sonra hüsran tabiki ağla ağla öldüm sonra dua ettim sonra ankara Recai papuçcuya gittim değerler normal havalara uçtum bu yüzden iyi bir yerde yaptır diyorumÖnceki yazılarını okudum şimdi benim kan ankara ya gönderildi zaten. Sonuçlarda inşallah hata vardır ama zannetmiyoruminşallah geç kalmam bazı şeyler için..
Bu arada yaşın kaç fsh lh değerin neÖnceki yazılarını okudum şimdi benim kan ankara ya gönderildi zaten. Sonuçlarda inşallah hata vardır ama zannetmiyoruminşallah geç kalmam bazı şeyler için..
Yaşım 28. Fsh önceki ay 9.36 idi bu ay 4.75 olmuş. Lh önceki ay 2.8 bu ay 1.71. Nasıl değerler. Bide biz şu ana kadar çocuk düşünmedik bu haberi öğrenince korunmayi bıraktık umut var mı sizce. Soğan kurune başladım 4 gün oldu.sonrada incir kurune başlayacam moralim çok bozuk hala inanamıyorumBu arada yaşın kaç fsh lh değerin ne
Lütfen üzülme kürle hamile kalan çok arkadaş var burda Rabbim ol der olur inancını yüksek tut burda neler var mucize olan sende bişey yok yaşın genç daha hemen iyi bîr laboratuvarı olan tüp bebek merkezi bulYaşım 28. Fsh önceki ay 9.36 idi bu ay 4.75 olmuş. Lh önceki ay 2.8 bu ay 1.71. Nasıl değerler. Bide biz şu ana kadar çocuk düşünmedik bu haberi öğrenince korunmayi bıraktık umut var mı sizce. Soğan kurune başladım 4 gün oldu.sonrada incir kurune başlayacam moralim çok bozuk hala inanamıyorum