Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amh düşük ama diğerleri iyi .tedavi oluyor musunuz..fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı
canım ben zeynep kamıle basladım aslında tetkık asamasındayım asılama yapılacak sanırım daha doktora gıdemedım sonucları gormedı belkı tup bebek dırek yapalım der hormmon testlerımı ekg akcıger fılmı cektırdım pazartesı hsg cekımım var esım sper verdı 16 mılyon cıktı sayısı onda bır sıkıntı yok sanırım aşılama aşıması nasıl oluoyr orda bılmıyorum yada rahım fılmı cekıldıkten ne zaman sonra baslıycaklar hıc bılmıyorum senın durum nedıramh düşük ama diğerleri iyi .tedavi oluyor musunuz..
Happy 12 çok güzel bir haber okuyunca umut oluyor hepimize benimde yasım 30 amh 0.5 fsh 7.5 bu ay ilk tüp denemene başlayacağım tavsiyelerşn varmı banada dr yaşın genç olması umut verici dedi korkularım var sağlıkla büyüt bebeğini inşEvet canım cok şükür güzel geciyo şuan. Rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın. Hiç takılma ona buna bşye. Önce dua ve inanmak sonrada iyi bir doktor.
Aynen öyle hayatım dr sorun yok desi rahim filmi bile çekildim ama hala yok eneiş tüplerde açık demekki zamanı var:)pko yoksa eğer başka bir zaman tekrar baktır bakalım yine aynımı çıkacak. Amh felan çokda önemli değil, kafana takma bence önemli olan Rabbimin ol demesi....
in lutfenHamileyım canım allah nasıp ederse 2 aylık oldu. Yazmayı unutmuşum demekkı. Amh degerı falan hersey boş. Onemlı olan dua. Rabbım nasıp ederse ztn hersey vesıle. Inşallh tez zamanda sızlerede bu guzel duyguları nasıp etsın allah
Hiç umudunu kaybetme. Bende 29 yasındayım rabbım ilk tüp bebegımı nasıp ettı tuttu. İnşallh hepınız için tez zamanda guzel şeyler olur. Onemlı olan dua. 3 yumurtam oldu sadece 2 sını transfer ettıler 1 tanesı cok şükür tuttu
Doktoru
Doktorunuz kimdi acaba?