Amh degeri düşük çıkanlar

fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 AMH 0,49 kızlar sonucum nasıl bılen varsa degerlendırebılırmı

amh düşük ama diğerleri iyi .tedavi oluyor musunuz..
canım ben zeynep kamıle basladım aslında tetkık asamasındayım asılama yapılacak sanırım daha doktora gıdemedım sonucları gormedı belkı tup bebek dırek yapalım der hormmon testlerımı ekg akcıger fılmı cektırdım pazartesı hsg cekımım var esım sper verdı 16 mılyon cıktı sayısı onda bır sıkıntı yok sanırım aşılama aşıması nasıl oluoyr orda bılmıyorum yada rahım fılmı cekıldıkten ne zaman sonra baslıycaklar hıc bılmıyorum senın durum nedır

Evet canım cok şükür güzel geciyo şuan. Rabbım herkese bu mutlulugu yasatsın. Hiç takılma ona buna bşye. Önce dua ve inanmak sonrada iyi bir doktor.
Happy 12 çok güzel bir haber okuyunca umut oluyor hepimize benimde yasım 30 amh 0.5 fsh 7.5 bu ay ilk tüp denemene başlayacağım tavsiyelerşn varmı banada dr yaşın genç olması umut verici dedi korkularım var sağlıkla büyüt bebeğini inş

kızlar amh degeri yükselir mi? 2 ay önce 1.23 dü, bu ay tekrar yapıldı tüp bebege başlamak için 1.88 çıktı ben düşük çıkar diye bekliyordum, ocak ayında da tüp bebek yapılcak hayırlısı bakalım

pko yoksa eğer başka bir zaman tekrar baktır bakalım yine aynımı çıkacak. Amh felan çokda önemli değil, kafana takma bence önemli olan Rabbimin ol demesi....
Aynen öyle hayatım dr sorun yok desi rahim filmi bile çekildim ama hala yok eneiş tüplerde açık demekki zamanı var:)

merhaba sonucun ne oldu lutfen yazar mis
Hamileyım canım allah nasıp ederse 2 aylık oldu. Yazmayı unutmuşum demekkı. Amh degerı falan hersey boş. Onemlı olan dua. Rabbım nasıp ederse ztn hersey vesıle. Inşallh tez zamanda sızlerede bu guzel duyguları nasıp etsın allah
in lutfen

Arkadaşlar amhsı düşük fshı yüksek olup hamile kalanlar var mı bu kadınlar klubunde yeni konu nasıl açıyoruz orda yeniden tartışmaya açalım bu konuyu

Merhaba kızlar. 2 yıllk evliyim. Bir adet düşüğüm var. Rahim ameliyatı oldum kavis olduğu için. Rahim iltihabi var dedi doktor 2 ay antibiyotik tedavisi gördüm. Aşılama yaptırdım ama sonuç negatif. Bugün doktorla görüşmeye gittik. Amh değerim 1.47 bana düşük olduğunu boşuna aşılamayla falan uğraşmama mi direk tüp Bebek yaptırmami hatta biran önce yaptirmam gerektiğini yoksa değerin düşeceğini falan söyledi. Tabi bu beni çok üzdü çünkü daha önce bunu diyen bir doktor olmamıştı. Kendi doktorum doğum izninde onun yerine bakan doktor bu. Aşılamayı da o yaptı ama ben iğneleri kullandım yumurta büyüdü gel dediği günden 2 gün önce merdivenden yuvarlandim. Ciddi kan kaybı yaşadım dikişler atıldı bunun içinde antibiyotik kullandım. Bunları önemsemedi bile sırf yapmak için yaptı aşılamayı. Haliyle umudum yoktu. Şimdi toparlanmış değilim. Ayak liflerim yırtılmış doktor zorlama dedi. Bu adam bana yürüyüş yap egzersiz yap diyor. Tenezzül edip test dahi yapmıyor hemen iğne kullan tup Bebek yapalım modunda. Şaştım kaldım. Sizce de çok mu düşük amh değerim?

X