Insallah oyle olur yarın yumurta toplama işlemim var dua edin banatek yumurtası olup döllenip hamile kalan tanıyorum o yüzden hiç takma kafana allah büyük sen hep iyi düşün:)
Amh kac senin? Bnmde dusuk tup bbk yaptrdim tuttu amh dusuk olmasina ragmen gerci bebegmin kalbi durdu ama tuttu yani icini ferah tut kac yumurtan cikti opu'da?Arkadaslar ya tüp bebek tedavisine basladım 6. Gunum. Amhım cok dusuk sadece 3 yumurtam var. Benım gıbı olup olumlu olumlu sonuclanan vAr mı? Umutsuzluga kapılmak ıstemiyorum hiç ama(((
Canım amh 0.01 den küçük gösterıyo yanı en dusuk deferAmh kac senin? Bnmde dusuk tup bbk yaptrdim tuttu amh dusuk olmasina ragmen gerci bebegmin kalbi durdu ama tuttu yani icini ferah tut kac yumurtan cikti opu'da?
Hic tkma kafaya rabbimin dedigi oluo bnmde dusuk 10 yumurtam cikti neye yaradi sadece 1 yumurta dollendi o da tuttu ama yarm gtti allah'in dedigi oluo stres ypma hayrlisi olsunCanım amh 0.01 den küçük gösterıyo yanı en dusuk defersadece 3 yumurtam oluştu dunde alındı. Doktorum yasın genc kalıtelı olsa yeter dedı. Umutluyum dedı. Ama okadar yumurta olup tutmayanları duydukcaaaa (((
çok saol canım ınsan ıste bıraz takılıo sayı düsük olunca sans da tabıkı azaldığı ıçınHic tkma kafaya rabbimin dedigi oluo bnmde dusuk 10 yumurtam cikti neye yaradi sadece 1 yumurta dollendi o da tuttu ama yarm gtti allah'in dedigi oluo stres ypma hayrlisi olsun
insallah rabbim hAyrlisini nasip eylesin hepimize ne kadar takarsan o kadr kotu oluo ama ne mumkun takmamakçok saol canım ınsan ıste bıraz takılıo sayı düsük olunca sans da tabıkı azaldığı ıçınama olsun allah büyük ınsallah nasıp eder...
Evet canım aynen gene sukurler olsun tabıkı 3 yumurtam oldu 2 sı gelustı. Ama hanı okasılık artacaksa dıye bıde yas cok degıl. Ama olsun allah hepımız ıcın hayırlusını nasıp etsın ınsallahIn
insallah rabbim hAyrlisini nasip eylesin hepimize ne kadar takarsan o kadr kotu oluo ama ne mumkun takmamak
Aminnn sonucun insallah hayrli olur buradan paylas cnmEvet canım aynen gene sukurler olsun tabıkı 3 yumurtam oldu 2 sı gelustı. Ama hanı okasılık artacaksa dıye bıde yas cok degıl. Ama olsun allah hepımız ıcın hayırlusını nasıp etsın ınsallah
Insallah canım guzel haberler verırım. Bugun 4. Gunum ınsallh tutunmustur bebegım.Aminnn sonucun insallah hayrli olur buradan paylas cnm
Dinleniosun deilmi? Ayaga kalkma cok is guc yapma sakinInsallah canım guzel haberler verırım. Bugun 4. Gunum ınsallh tutunmustur bebegım.
Valla canım genelde yatıyorum ama arada kalkıp bsyler yapıyorum evde kan dolasımı yapın dıyolar dıye. Agır kaldırmıyorum ama işte tapıyorum sankı aradaDinleniosun deilmi? Ayaga kalkma cok is guc yapma sakin
Agr seylr ypma yinede we kendini kitapla filan mesgul et bseylerle mesgul ol yoksa surekli warmi yokmu die dusunuyosun elini karnina koy warmis gibi ezbere biliyosan ayetel kursi oku yada baska dua rabbim hayrlisini nasp eylesinValla canım genelde yatıyorum ama arada kalkıp bsyler yapıyorum evde kan dolasımı yapın dıyolar dıye. Agır kaldırmıyorum ama işte tapıyorum sankı arada
Saol canım elım sureklı karnımda ztn batmalar var bugun ınsallah guzel biydendır...allah hepımız ıcın hayırlusını nasıp etsın ınsallah...Agr seylr ypma yinede we kendini kitapla filan mesgul et bseylerle mesgul ol yoksa surekli warmi yokmu die dusunuyosun elini karnina koy warmis gibi ezbere biliyosan ayetel kursi oku yada baska dua rabbim hayrlisini nasp eylesin
AminnnnSaol canım elım sureklı karnımda ztn batmalar var bugun ınsallah guzel biydendır...allah hepımız ıcın hayırlusını nasıp etsın ınsallah...
Benımde oyle hatta daha az 0.01. Ilk tüp bebek denemem cok şükür allaha 3 yumurtam oldu ıkısını transfer ettıler. Tedavı sırasında bsyler mı yıyıp ıcıyosu. Acaba ters tepıyo cabuk olusuyo. Bıde nerde yaptın canım tedavıyımerhaba benim de amh düşük.0,14.4 kere tedavi iptal oldu.2 kere hiç gelişmedi, bir kere erken çatladı.sadece sonuncuda toplandı o da boş çıktı.denemediğim ilaç, kür, bitki kalmadı nerdeyse.ramazan sonrası tekrar düşünüyoruz.nasip artık...
Cnm yazmadin buraya sonucn iyi insallah?Saol canım elım sureklı karnımda ztn batmalar var bugun ınsallah guzel biydendır...allah hepımız ıcın hayırlusını nasıp etsın ınsallah...