- 3 Eylül 2024
- 115
- 37
- 29
-
- Konu Sahibi Aysenur38ao
Ay bazıları düşük pcos diyor doktora daha gidemedim kafam karistiNormal. Yumurta rezervini gosteriyor.
29 yaşındayım bugün sonuçlarım çıktıDüşük bir değer yaşınız kaç? bebek düşünüyorsanız doktora başvurmalısınız. Amh yüksekliği pcos oluyor diye biliyorum ben öyleyim
Yaşınız 28 mi? Yaşınıza göre düşük bir değer.AMH 1.51 ne demek normal mi
Değer yaşınıza göre düşük ama endişelenmeyin doktor gerekli bilgilendirmeyi yapar29 yaşındayım bugün sonuçlarım çıktı
Evet 28 inferliteye gitmiştim zaten bebeğim olmuyor diyeYaşınız 28 mi? Yaşınıza göre düşük bir değer.
1 in altına düştüğü zaman sorun olmaya başlıyor. O yüzden erken başlamakla iyi yapmışsınız.Evet 28 inferliteye gitmiştim zaten bebeğim olmuyor diye
Zaten inferlite istedi bebeğim olmuyor diyeDeğer yaşınıza göre düşük ama endişelenmeyin doktor gerekli bilgilendirmeyi yapar
Oda sperm testi verecek bakalım doktor ne dicek1 in altına düştüğü zaman sorun olmaya başlıyor. O yüzden erken başlamakla iyi yapmışsınız.
Eşiniz kontrol ve testlerini yaptırmadıysa o da yaptırsa iyi olur.
Benim Amh 2.08 yaşım 28 düşük mü acaba benim de? Pcos var. Ama değerlerimin hepsi normal çıkmış bekarken lh fsh filan bazen yüksek çıkıyordu şimdi normalDeğer yaşınıza göre düşük ama endişelenmeyin doktor gerekli bilgilendirmeyi yapar
Yaşınıza göre düşük olabilir ama kötü bir değer değil. Bende 28 yaşındayım pcosum benim amhım da çok yüksek mesela oda sorun işte. Sanırım 3-5 arası değer için güzel diyorlar emin değilim ama.Benim Amh 2.08 yaşım 28 düşük mü acaba benim de? Pcos var. Ama değerlerimin hepsi normal çıkmış bekarken lh fsh filan bazen yüksek çıkıyordu şimdi normal