Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 in altına düştüğü zaman sorun olmaya başlıyor. O yüzden erken başlamakla iyi yapmışsınız. Eşiniz kontrol ve testlerini yaptırmadıysa o da yaptırsa iyi olur.
1 in altına düştüğü zaman sorun olmaya başlıyor. O yüzden erken başlamakla iyi yapmışsınız. Eşiniz kontrol ve testlerini yaptırmadıysa o da yaptırsa iyi olur.
Benim Amh 2.08 yaşım 28 düşük mü acaba benim de? Pcos var. Ama değerlerimin hepsi normal çıkmış bekarken lh fsh filan bazen yüksek çıkıyordu şimdi normal
Benim Amh 2.08 yaşım 28 düşük mü acaba benim de? Pcos var. Ama değerlerimin hepsi normal çıkmış bekarken lh fsh filan bazen yüksek çıkıyordu şimdi normal
Yaşınıza göre düşük olabilir ama kötü bir değer değil. Bende 28 yaşındayım pcosum benim amhım da çok yüksek mesela oda sorun işte. Sanırım 3-5 arası değer için güzel diyorlar emin değilim ama.