Menopoz Amh acil

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Fatos1515

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
30
6
29
Dun kan testi verdim ve fsh 40 amh ise 0.08. Ben simdi anne olamayacakmiyim dunden iki gündür bitkin haldeyim varmi benim gibi olupta daha sonra hamile kalan 😔😔

Dun kan testi verdim ve fsh 40 amh ise 0.08. Ben simdi anne olamayacakmiyim dunden iki gündür bitkin haldeyim varmi benim gibi olupta daha sonra hamile kalan 😔😔
Amh 0.80 ise çok düşük degilki. Yumurta görünmesi lazım. 0.8 - 0.80- 0800 hepsi aynı diye biliyorum amh de. Fsh düşürülebilir. Takiple yumurta çıktığı zaman tedaviye başlarsınız. Üzmeyin kendinizi. 😊

Ultrasonda hic yumurta gorulmedi iste😪😔
Bu durumlarda da ekstra iğneler var saizen filan hiç yumurta çıkmayanda bile yumurta büyütüyor. Yaşınız genç. Bence hemen ümıtsizliğe kapılmayın. Iyi bir doktordan yardım alın. 🤗 0.01 amhde bile ilk opuda yumurta hiç çıkmayıp 2.de çıkabiliyo. Asla yılmamak lazım.

ümitsiz olma 0,01amhla doğal yolla bile hamile kalan çok kişi gördüm burda önce rabbime güven sonra kendine sil göz yaşlarını kalk ayağa biz herşeyi başarıcaz hepimiz anne olucaz

Bu durumlarda da ekstra iğneler var saizen filan hiç yumurta çıkmayanda bile yumurta büyütüyor. Yaşınız genç. Bence hemen ümıtsizliğe kapılmayın. Iyi bir doktordan yardım alın. 🤗 0.01 amhde bile ilk opuda yumurta hiç çıkmayıp 2.de çıkabiliyo. Asla yılmamak lazım.
Insallah oyle olur ya😔😔

Üzme kendini moral hormonları en fazla etkileyen şeydir. 0,01 le bile gebe kalan var
Allahtan Ümit kesilmez
Sen stres yapma
Ama elini de çabuk tut derim

üzülmeyin umutsuz olmayın stres yapmayın eğer özel hastanede yaptirdiysaniz bu kadar düşük çıkması normal güvenilir bir laboratuvar da tekrar yaptırın

X