• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH 17.20 😵

birazdertli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
144
12
98
Amh değerim 17.20 cikmis bu nasil olabilir polikistik over sendromu var fakat bu kadar yüksek olmasi beni cok uzdu ne yapabilirim lutfen yardim edin :'(

Polistik over olan herkeste böyle çıkar. Benim de polistik over

Tek başına etken değil ama yumurtlamamız olmadığı için yumurtamız çok o yüzden bu değer böyle. Benim aşılama ile ikizlerim oldu. Doğal yolla da hamile kalan çok yeter ki yumurtlama olsun
Ne güzel sevindim sizin adiniza bugun dinledigim bir doktor dedi ki polikistik overde aşılamanin pek onemi yok çünkü pkoda sorun yumurtlamakta ,aşılama ise spermin yumurtaya ulasamamasi ile ilgili problemlerde yapiliyor dedi. Neden size aşılama yapıldı

Ne güzel sevindim sizin adiniza bugun dinledigim bir doktor dedi ki polikistik overde aşılamanin pek onemi yok çünkü pkoda sorun yumurtlamakta ,aşılama ise spermin yumurtaya ulasamamasi ile ilgili problemlerde yapiliyor dedi. Neden size aşılama yapıldı
Eşimin spermi de az değildi ama çok da değildi ortalardaydı. Tam net hatırlayamadım. Ben tahliller yaptırdım rahim filmi çekildim yine olmadı direk doktora aşılama istiyorum dedim aşılama zor bişey değil 10 günlük bi süreç. 10 gündE ilaçlar kullanılıp aşılama oluyor

Polistik over olup aşılama yaptıran çok arkadaşım var

Pkolularda boyle cikiyor zaten sonuc o yuzden anlamsiz tek basina.
Ben yaptirmadim bile o yuzden.

Back
X