Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar amh değerim bugün çıktı daha önceden 3 kere doğal yoldan gebelik yaşadım fakat kaybettim. Bu değerlerle normal gebelik olur mu ki ? Amh 0.29 FSH 10 sağ tüp yok
Yakın zamanlarda mı hamile kaldınız benim degerım geçen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı amh doktorlar direkt tüp bebek için acele et diyor ama bakıyorum sizin doğal olmuş doktorlara göre bu amh ile doğal zor demek ki kalınıyor belki başka şeyler bebegın tutunmasını gelısımını engelliyordur rahım yapınız kan vs
Yakın zamanlarda mı hamile kaldınız benim degerım geçen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı amh doktorlar direkt tüp bebek için acele et diyor ama bakıyorum sizin doğal olmuş doktorlara göre bu amh ile doğal zor demek ki kalınıyor belki başka şeyler bebegın tutunmasını gelısımını engelliyordur rahım yapınız kan vs
Eskiden de hemen hemen boyle degıldır diye tahmin ediyorum bu çok değişken bir şey bence aşırı stres çok etkılıyor benim dedıgım gıbı geçen ay 0,65 bu ay 0,33 geldı doktorlar bu değer sabıt degısmez denıyor muhtemel sizinde buna yakındı yanda daha ustuydü amh ile alakası düşük yapıyorsunuz yumurta sağlam olmuyordur dıyedır muhtemelen bana da bunun ıcın ilaç verdi bekliyorum ama dıger değerlerde çok etkılı denıyor
Eskiden de hemen hemen boyle degıldır diye tahmin ediyorum bu çok değişken bir şey bence aşırı stres çok etkılıyor benim dedıgım gıbı geçen ay 0,65 bu ay 0,33 geldı doktorlar bu değer sabıt degısmez denıyor muhtemel sizinde buna yakındı yanda daha ustuydü amh ile alakası düşük yapıyorsunuz yumurta sağlam olmuyordur dıyedır muhtemelen bana da bunun ıcın ilaç verdi bekliyorum ama dıger değerlerde çok etkılı denıyor
siz ikisini de farklı merkezlerde farklı hastanelerde mi verdınız yoksa aynı hastanede mi amh düşüklüğü nedeniyle düşük olabilir mi ki amh rezervi gösteriyor kalitesi hakkında bilgi vermez diye biliyorum
siz ikisini de farklı merkezlerde farklı hastanelerde mi verdınız yoksa aynı hastanede mi amh düşüklüğü nedeniyle düşük olabilir mi ki amh rezervi gösteriyor kalitesi hakkında bilgi vermez diye biliyorum
Aynı hastenede (şehir ) yaptım arada 3 hafta vardı ıkısı de regl donemındeydı birine dahıliyeden gıttım dıgerıne üreme bölümünden geçen cuma özelde bır doktora göründüm o da dedi amh 2 ile 4 arası olmalı her yer bır şey diyor 2 altı rezerv düşün denıyor şehir hastanede 1,5 altını düşük alıyor ozeldekı doktorum muayene edince adetim yeni bitmişti ıkı yumurtan görünüyor dedi kalıtelı olması için letu adında hap verdi birde güçlü bir vitamin umarım işe yarar bu ılaclar fayda vermezse rahim filmi bakarız vs dedı en son zaten olsa tüp bebek demişti Inşallah gerek kalmaz