Amerikaya Taşınyorum YARDIM

Kuaförler gerçekten pahalı evet, uygun yerler de var ama en pahalısı bile bizim mahale kuaförleri kadar bile başarılı değil kaydirigubbakcemile3

diğer sorularını mesajla yanıtlamaya çalıştım
yerimseniben

Çok saol canım ya ağda falanda pahalıymış off iş başamı düştü yaaa:eek:

Kızlar merhaba biz ağustos gibi abd ye taşınıyoruz.New hampshire a manchester tarafındaymış.Gidince ev tutcaz 2 yıl orada yaşıcaz.Master için gidiyoruz eşim ve ben.O taraflarda oturanlar yada yakınlarında oturanlar varsa bana yardımcı olabilir mi?
1-Ev kiraları nasıl?Ev kiralamak için nasıl bir yol izlicez
2-Ben orada dil okuluna gitmeyi düşünüyorum.İngilizcem o kadar iyi değil önerebileceğiniz bi kurs var mı
3-Kuaförler gerçekten pahalımı mafoldumben
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

1. ev kiraları pahalı
2. yorum yapamıycam, gerek duymuyorum cunku ben kursa
3. kuaforler de pahalı

canim ev fiyatlari pahali ozellikle senin gidecegin eyalette daha cok pahali...

Kurs olayin rahat olabilir college ya da universitelerde ucretsiz kurslar veriliyor onlardan birine yazilabilirsin ben gitmistim cok da ise yariyor

Kuaforler de cok pahali canim ama gecen sene tr ye gelmistim sacimi kestirmek icin gittim kuafore bura da verdigim kadar para verdim yani :)) ama boyatmak yada ozel gunler icin yaptirmak felan pahali birde hic guzel yapamiyorlar :KK43:

canim ev fiyatlari pahali ozellikle senin gidecegin eyalette daha cok pahali...

Kurs olayin rahat olabilir college ya da universitelerde ucretsiz kurslar veriliyor onlardan birine yazilabilirsin ben gitmistim cok da ise yariyor

Kuaforler de cok pahali canim ama gecen sene tr ye gelmistim sacimi kestirmek icin gittim kuafore bura da verdigim kadar para verdim yani :)) ama boyatmak yada ozel gunler icin yaptirmak felan pahali birde hic guzel yapamiyorlar :KK43:

Canım cevabın için saolopuyorumnanaktan
Kurslar yararlı diyorsun yani!Ben hiç bişey bilmiyormuş gibi sıfırdan gidicem kursa!Türkiyede 1 sene ingilizce hazırlık okumuştum ama ingilizce konuşulmadıkça unutluyor.Ücretsiz olmasıda süper:içelim:
Ya ayıptır sorması ağdayı falan nasıl yaptırıyorsunuz?:kedi:

sir agda satiliyor burda onlari kullanabilirsin ama ben makina kullaniyorum canim cok rahat oluyor :)

kursa gitmekte ise yariyor ama tabi bol bol film izleyip insanlarla konusman lazim surekli o zaman cok cabuk kavriyorsun

X