Amerika’nın en güzel kızı kilolarıyla gündemde

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Amerika'da geçen pazar akşamı Atlantic City'de düzenlenen Miss Amerika (Bayan Amerika) Yarışması'nda ABD'nin Hint kökenli ilk güzeli seçilen Nina Davuluri'nin iki yıl önce şimdikinden 23 kilo fazla olduğu ortaya çıktı...
2013'te New York Eyaleti'nin güzeli seçilen ve sonrasında tüm ülkenin güzeli olarak kraliçelik tacını takan 24 yaşındaki Davuluri aldığı ırkçı tehditlerden sonra iki yılda 23 kilo zayıflamasıyla gündeme oturdu...

Michigan Üniversitesi'nde Bilişsel ve Beyin Bilimleri Bölümü'nden mezun olan Davuluri'nin eski ve yeni fotoğraflarını ve aradaki farkı görenler hayrete düştü...

77 KİLOYDU 54'E DÜŞTÜ

Üniversite yıllarında kilo aldığını ve 77 kiloya çıktığını belirten Davuluri, zayıflamasını spor eğitmeni Tia Falcone'nin internet sitesinde zayıflama sürecini anlattı...

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/48325-yasam-amerika-nin-en-guzel-kizi-kilolariyla-gundemde/1

Dört yılda tombik bir kadın haline gelmiştim ve bir gün artık köklü bir değişime ihtiyaç duyduğumu hissettim" diyen Davuluri düzenli olarak spor yaptığını, sağlıklı, az yağlı, kalorisi düşük gıdalarla beslendiğinin altını çizdi..

İlk dört ayda 7 kilo verdiğini, sonra ağır ağır kilo vermeye devam ettiğini anlatan Davuluri, "Sonunda 54 kiloya indim" dedi...

Pazar akşamki finalde Hindistan kökenine gönderme yaparak "Bollywood" dansı yapan Davuluri, Soru-cevap bölümünde ise estetiğe karşı olduğunu, doğallıktan yana olduğunu açıkladı...
3 güzelin arasından sıyrılarak kraliçelik tacının yanı sıra 50 bin dolarlık (99 bin 970 TL) bursun da sahibi olan Davuluri doktor olmak, bu parayı tıp fakültesinde eğitim almak için kullanmak istiyor.

Babası kadın doğum doktoru olan Davuluri, kendisine ve kökenine yönelik saldırılara ise "Ben bu ülkede doğdum ve kendimi her zaman ABD'li hissettim sanırım en önemli olan da bu" diyerek yanıt verdi.

Ay ben niye beğendim. Hele memeler çok iyi.

Evet yüzü sempatik olsa da vücudu dişilikten yoksun bence de..

Vücut geliştiricelere benzetmekle beraber bunu en güzel seçtilerse acaba bizim fotoğrafımızı çekseler nasıl görünürüzü düşünmeden edemedim. Höööh.

Sempatikmiş ben beğendim

anam bu ne ya futbolcu gibi,koskoca amerika'da bula bula bunu mu bulmuşlar güzel diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…