Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biraz özenti gibi olacak ama amerikan ic ve dis mimarisini cok begeniyorum.
Verandalar, o tipik dis cephesi, kocaman bahceler, o villalarin iclerine dislarina bayiliyorum.
Hem kendim icin arsiv, hem paylasim adina burda bi kac resim eklemek istiyorum
bende bayıldım canım bu tarz evleri çok seviyorum ama bi yandan da korku filmi manyağı olarak ben hep böyle evlerden ürkmüşümdür tüm filmdeki evler hep böyledir
bende bayıldım canım bu tarz evleri çok seviyorum ama bi yandan da korku filmi manyağı olarak ben hep böyle evlerden ürkmüşümdür tüm filmdeki evler hep böyledir
çok güzeller ama kullanışsızlar. Bu tip evlerin çoğu 1-2 jenerasyon sonra apart gibi kullanılmaya başlıyor. bodrum kat, 1. kat, 2. kat her bir oda veya 2 oda ayrı bir daireye bölünüyor ve ortaya bazen tuvaletsiz, bazen mutfaksız kullanışsız daireler ortaya çıkyıor. herkesin içiçe yaşadığı sanki evsizler yuvasına dönüşüveriyor biranda