Arkadaşlar Merhaba,
İngilizce dil kursları ile ilgili olan başlıklara birçok mesaj yazdım aynı konu ile ilgili. Birde konu açmak istedim. İngilizce kursu araştıran, Amerikan kültüre gitmek isteyen arkadaşlar var ise lütfen aşağıdaki yazımı göz önünde bulundursun...
Ben Amerikan Kültür Derneği Pendik Şubesinde öğrenciyim. Şuan seviyem B2. Kurstan oldukça memnunum.
Daha önceden eskişehirde iki kursa gitmiştim. Üç kursu karşılaştırınca Amerikan kültür kesinlikle fark atıyor. Bunun çeşitli nedenleri var. Bunlardan en önemlisi derslere yabancı hocalarda giriyor. Yabancı hocanın katılma oranı seviyeye göre değişiyor. Misal ikl kurlarda %30 ken ilerde %50 daha sonra %70 olabiliyor. Ben dil kurslarından çok çektiğim için Amerikan Kültürede yazılırken şu kampanyalarına kanmayıp ilk başta tek kur için anlaşma yaptım. Baktım herşey yolunda 2+1 kampanyasından yararlandım ve sonuna kadr devam etmeye karar verdim. Ama bunu yaparken tez ve bebek konusunu hiç hesaplayamadım. Şuan 3 kurluk anlaşmamın ilk kuru bitmiş durumda. Kalan iki kuru devretmek istiyorum.
İlgilenen arkadaşlar varsa öncelikle kursu kendiniz araştırın. Amerika kültüre tamam diyorsanız inanılmaz uygun oluyor bu şekilde sizler içinde... Şöyle açıklayayım ben 3 kur için 1720 Tl ye anlaşmıştım. 1720 yi üçe bölünce 550 gibi bişey çıkıyor. tek kur fiyatı. iki kuru 1100 TL ye almış oluyorsunuz... fiyat araştırmanızı yapın çok uygun olduğunu göreceksiniz...
Kuru devir alıp, dondurabiliyorsunuz da... İstedğiniz zaman başlatabiliyorsunuz. Ve kurları istediğiniz seviyeden başlatabiliyorsunuz....
Haberlerinizi bekliyorum.
Sevgiler...