• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan Kültür Derneği Kadıköy Şubesinde İngilizce Kursu 2 Adet Kur Satılık

tomurcukbulut

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
4
0
16
Ankara
Kızlar merhaba herkese,
Erkek arkadaşım Eylül ayında Amerikan Kültür Derneğinin Kadıköy Şubesinde İngilizce kursuna başlamıştı fakat yurtdışına çıkacak olması sebebiyle henüz almadığı 2 adet kuru devretmek istiyor. Devir işlemi son derece basit. Karşılıklı birer imza atılacak yalnızca. Kursla her şey konuşuldu, görüşüldü zaten. Kurların hangi seviye olacağına, kurs günlerine ve saatlerine devralan kişi karar verecek. Ayrıca belli bir devamsızlık sınırı aşılmadığı takdirde alınan kur ücretsiz olarak tekrar alınabiliyor. Şu an Amerikan Kültür Derneğinde 2 adet kurun fiyatı 2400-2500 TL arasında değişiyor. Biz 1850 TL'ye devrediyoruz. İhtiyaç doğrultusunda tek kuru da devredebiliriz. Onun fiyatı da 925 TL.
İletişim için bana özel mesaj atabilirsiniz ya da erkek arkadaşıma telefondan ulaşabilirsiniz.
Enis Dilek: 0531 819 71 17
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Ben 3 kur+yds eğitimi aldım prestige englishten 3 kuru bitirdim ancak yds eğitimine başlayacakken işe başladım devam edemedim hocaları eğitimi çok iyi çok memnun kaldım kursta yds eğitimi 1300 tl civarı ben çok acil olduğu için 600 tl ye satıcam kursun Bakırköy Mecidiyeköy Kadıköy ve Gaziosmanpaşada şubeleri var ilgilenenler numaramdan ulaşabilirler.
cep: 0531 236 44 51

Back