• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan Kultur Derneği İng.Kursu

bende gıtmek ıstıorum amerıkan kultur dernegıne kocaelıde de acıldı sınıftan bı arkadasım gıdıo ve cokk menun hocalrından o tavsıye etmıstı banada sınıflar cok az kısı olumus sanırım onlar 6 yada 7 kışılerdı ve az ınsan olunca daha fazla konusuyomussun zaten gramerden cok konusmaya ıhtıyacım war

Ben Adana da Amerikan Kultur Dernegini bitirdim, cok emnun kaldim.. her yerdeki ayni mi bilmiyorum bizim egitim cok iyiydi.. bitirdigimde cok rahat ingilizce konusabiliyodum ama konusmaya konusmaya biraz geriledi.. yine de bicok kisiye gore cok iyi sayilirim.. mezunlarla ya da orda egitim alanlarla gorusun memnunlarsa gidin bence...

ben de lise 3 yabancı dil alanındayım.
Yds için amerikan kültüre gitmeyi düşünüyorum dershaneye değil
bu yaza gidicem nasipse böyle denemek istiyorum şansımı herkes dershaneye gidiyor.

Amerikan kultur dernegını arastırdım ınternetten genelde olumsuz elestırıler var. Turk amerıkan dernegını taklıt ettıgıne daır. Bir de egitimlerde soyledıklerını yerıne getırmedıklerı soylenıyor. Aslında kampanyası cok cazıp İngilizce kursuna yazılana %80 ındırımlı ıkıncı dıl kursu. İspanyolca ogrenmek ısterdım sahse.

sonunda gidip kayıt oldum :) sınıflar max.8 kişilik hocamızda çok iyi.Sosyal aktivitelerde var.(konuşma,yazma,gramer ve okuma gibi) sınıfta 2-3 kişi olsa bile aktivileri yapıyorlar.Kurs sadece konuşmaya yonelik.Gramerin çok az üstünde duruyorlar genelde konuşma yaptırıyorlar.Şimdilik memnunum.

AKD'den ingilizce değil ama ispanyolca kursu aliyorum
ilk dersten sonra gitmedim
2 hafta sonra tekrar başliyicam
ingilizce konusunda bişi diyemem ama buradaki AKDde yabancı hocalar ders veriyo
hatta biri bu sene ingiltereden Türkiye'ye taşınan yakın bi arkadaşım :smiley-cool:

sonunda gidip kayıt oldum :) sınıflar max.8 kişilik hocamızda çok iyi.Sosyal aktivitelerde var.(konuşma,yazma,gramer ve okuma gibi) sınıfta 2-3 kişi olsa bile aktivileri yapıyorlar.Kurs sadece konuşmaya yonelik.Gramerin çok az üstünde duruyorlar genelde konuşma yaptırıyorlar.Şimdilik memnunum.

NASIL GİDİYO KURSUN CNM BENDE YAZILMAYI DÜSÜNÜYORUMDA BİRAZ BİLGİ VERRMİSİN AKM HAKKINDAmirmirmirmir

Herkese merhaba.. bo konudaki en son yazının üstünden 1 yıl geçmiş ama belki yardımcı olabilirsiniz...

2 gündür kurs kurs dolaşıp çoğu kursla yüzyüze görüştüm ve Amerikan Kültür' e kayıt olmayı düşünüyorum.

Amerikan Kültür'e kayıt olanlar hangi şubeye gittiniz ve bu kursu tavsiye edermisiniz? Çünkü forumlarda çok fazla olumsuz eleştiri okudum ve iyice kafam karıştı :bbo: kurs hakkında fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

Ben de gidiyorum gayet memnunumkaydirigubbakcemile2 hatta bi arkadaşım konsolosluğun önerdiği bi yer olduğunu ve yurtdışına çıkarken burdan mezun olanlara mülakat yapılmadığını söyledi...

seneye bende buraya gıtmeyı dusunuorum ıkıncı yabancı dılınde ındırımlı olması cok hosuma gıttı.
umarım memnun kalırım

arkadaşlar ben 1 aydır amerikan kültüre gidiyorum kadıköyde VIP'ye fakat çok yoğun bir dönem geçirdğim için bırakmak zorundayım...1 kur aldım ve çok memnun kaldım şöyleki biraz bahsediyim eğitimden;haftanın bir günü yabancı hoca geliyor konuşma günü oluyor o gün genellikle...ve ayrıyetten konuşma sınıfları açılıyor 1 gün ve değişik insanlarla konuşma fırsatı veriliyor...kitapar amerikana ait ve çok iii ve benim girdiiğim sınıf maksimum 5 kişilik ki biz 3 kişiydik yani birebir ilgi var:)ben çok memnun kaldım fakat kursa giemdiyorum staj-okul eğitimler çok zorladı

eğer düşünenler varsa 2 kurumu devretmek istiyorum normalde VIP deki fiyatlar 1200 küsür civarı fakat
bana özel bi indirim yaptılar 900 e (1 kur) ve senetle taksitelendirme de yapıyorlar

ilgilnenler olursa bekliyoruuum..=)

Kursla gittim görüştüm. Uzun bir araştırmadan sonra Amerikan Kültür Derneği'nde karar kıldım.
Wall Street ve Amerikan Derneği arasında kaldım. Ama internetten edindiğim bilgilere göre Wall Street Bana pek faydalı gibi görünmedi. Üstelik fiyatı da inanılmaz uçuk.

Amerikan Kültür Derneği'ne gittiğimde hoş sohbet bir müşteri temsilcisiyle görüştüm.
Bir seviye deneme sınavına girdim. Ardından ingilizce eğitmeniyle sözlü sınava girdim.
Seviyem kesin olarak belirlendi. Seviyem 2 değil ama 3 de değilmiş. Arada kalmışım.
Bunun için 3. kurdan başlarsam zorlanıcam, 2'den başlarsam sıkılacağım diye 1 haftalık özel ders imkanı sundular. Eksiklerimi tamamlamam için. Ayrıca ücretsiz. Çok hoşuma gitti.
Kurs ücretini nakit ödeyeceğim için güzelde bir indirim yaptılar. 3 kur bana 2.000 liraya gelmiş oldu. Eğer gitmek istiyorsanız tavsiye ediyorum.

arkadaşlar bende akd nin fethiye şubesine başladım..çok güzel başka hiç bir kurs u araştırmadım ve direk akd ne gittim. çok memnunum 3 kur 1600 tl ye anlaştım sınıflar 6 - 8 kişi arasında değişiyor....hocalar da ingilizden farksız konuşuyoo herkese tavsiye ederim...avantajlarıda cok kesinlikle hiçbir nedenden dolayı paranız yanmıyor ona garanti veriyorlar

Tekrardan merhaba arkadaşlar. AKD sitesine girmiş,bilgileri okuyordum ki T.C Milli Eğitim Bakanlığı şöyle der : "Yabancı uyruklu ya da T.C vatandaşlarından en az yüksek okul mezunu olup TESOL belgesine sahip olanlar Özel Yabancı Dil Kursları ve Özel Okullar' da ıngilizce usta öğretici olarak görevlendirilirler ". böyle bir bilgi gördüm. o zaamn 4 yıllık açıköğretim mezunu olup bu TESOL belgesini alan herkes özel kurumlarda ingilizce öğretmeni olabiliyor o zaman. Yanlış anlamamışım demi?

Back