amerikan kapı konusunda yardım lütfennn

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.571
26
erkek arkadaşım oturacağımız evimizin kapılarını yaptırcak ev 70 m2 tam bir kare şeklinde giriş solda oturma odası sağda salon diğer solda mutfak diğer sağda yatal odası odalarsda küçük anlayacağınız şimdi sizden istediğim kapılar amerikan düz beyazmı olsun yoksa amerikan beyaz camlı olanlardanmı olsun düz amerikanlar hoşuma gidiyor açıkcası evin iç kapıları genelde açık olucak yeride açık bi ren düşünüyoruz sizce ne yapmalıyız.ee tabi bide yeni gelin evi olcağını düşünrsek daha iyi olur.

Canım camlı kapıalr yatak odası banyo wc gibi yerler için uygun değil. Ben 6 adet amerikan panel iç kapı yapıtırıyorum, ışık girmesini istediğim yerlerdeki kapıları ( salon ve mutfak ) camlı yaptırdım diğerleri camsız olacak ( zaten gerisi 2 odanın ve wc banyo nun kapısı ) ben renk olarak eskitme seçtim çünkü mobilyalarım oldukça klasik ve zemin masif parke.. Yani beyaz kapılar bende sırıtırdı. Evini nasıl düzenlemek istiyorsan renklerini ona göre seç tatlım. öptüm :KK71:

cnm bizde yeni amerikan kapı yaptırıyoruz bizim kapılar 4 bölmeli yukardan aşağıya tuvalet banyo sadece üstten tek cam diğer odalar üstten 3 cam, camlı olsun istedim tuvalet ve banyo çünkü ışığı yanınca görünsün dolu olduğu anlaşılsın camsız olursa kapı kitli olmazsa pat diye biri girer diye düşündüm ama camsızlarda çok güzel görünüyor biz krem rengi seçtik.

erkek arkadaşım oturacağımız evimizin kapılarını yaptırcak ev 70 m2 tam bir kare şeklinde giriş solda oturma odası sağda salon diğer solda mutfak diğer sağda yatal odası odalarsda küçük anlayacağınız şimdi sizden istediğim kapılar amerikan düz beyazmı olsun yoksa amerikan beyaz camlı olanlardanmı olsun düz amerikanlar hoşuma gidiyor açıkcası evin iç kapıları genelde açık olucak yeride açık bi ren düşünüyoruz sizce ne yapmalıyız.ee tabi bide yeni gelin evi olcağını düşünrsek daha iyi olur.

kapılarınızı yaptırdınız mı acaba? hangi marka(eğer özel sipariş değilse) yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

salon kapınız camlı olsun diğer odalarınız düz.. biz özel yapım yaptırdık gayet hoş oldu.. hatta mutfak dolabınız kapının yakınında değilse mutfağı da camlı yaptırın derim :)

Amerikan kapılarda beyaz yerine duvarlarınız açık renk ise ben size ahşap renkli olanları öneririm. Benim en çok uyguladığım ve yapım aşamasını da bildiğimden en çok güvendiğim kapı modeli aşağıda eklediğim fugalı modeller. Sebebi ise düz panel kullanılıyor olması, diğerlerindeki o göbekli panelleri elinizle tıkladığınızda farkı görürsünüz. Amerikan paneller 250 - 300 TL arasında değişkenlik gösterir mobilya kapılar ise (aynı fugalı modelin mobilyalısını da ekliyorum) 450 TL den başlar. İlk bakışta insanlar kâr ettiklerini düşünürler ama bir panel kapının ömrü maksimum 4 yıl iken (çalışması ve içindeki sedeflerin çürümeye başlaması bakımından) - ki kapı kollarındaki çillenmeleri, kapının esneyip yere sürtmesini hiç söylemiyorum- mobilya kapının ömürlük olduğu bir gerçektir. Amerikan panellerde de 170 150 TL gibi rakamlara aldığınızın kapı sizi 2 yılda paranızdan edecektir. Kapıları ekliyorum;
amerikan panel kapılar
$fugalı ahşap.jpg
$fugalı model.jpg

mobilya kapı
$IMG_0135.jpg
$IMG_0138.jpg

konuyu çok geç fark ettim ama birilerinin belki işine yarar diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X