Amerikan Kapı Boyası

Ayse_URL

aceleci böceğimmm
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
5.499
19
44
Evimdeki beyaz amerikan kapıların boyası zaten düzgün değildi, 4 senedir de kullanınca iyice kötü oldu. Evi badana yapan ustalar amerikan kapının yerinde boyanamayacağını, sökülüp atölyede boyanması gerektiğini söyledi ama bu hem çok külfetli hem de kapıyı söktük diyelim kasası ne olacak? Etrafınızda amerikan kapılarını boyayan birileri var mı acaba? Eğer varsa ne marka boya kullandığını yazabilir mi?

ben bu aralar araştırıyorum benim de kahverengi amerikan kapılarım var rengi içimi karartıyo resmen...beyaza boyamak istiyorum aynen size denildiği gibi sanayide boyanacak dediler ama hem çok külfetli hem pahalı ben de kendim boyamaya karar verdim çok da araştırdım sonunda polisan matrix x1 panel kapı boyası varmış onunla rulo ve fırçayla boyanırmış..ama iş gel gör ki benim oturduğum yer küçük yer olduğundan o boyayı bulamadım koçtaş da varmış ama netten satılmıyormuş kısaca boyayı bulur bulamaz boyayacağım...çok kişi var boyayan evinde netten araştırdım emin ol ..ama epey kötü derken kapı çok kırık dökük falan mı?öyleyse zımpara ve macun ister tabi...

kahverengiyi beyaza boyamak daha da zor olsa gerek kolay gelsin. ben o matrix boya ile boyadım fena da olmadı ama sanki yapış yapış oldu kapılar, eşim de bu boya su bazlı silmeye falan dayanmaz diyor aslında bana kalsa yine onunla boyarım. kapılar kırık dökük değil sadece özellikle sıklıkla el değen yerleri sarardı, karardı..

ankarada koçtaşta varmış polisan x1 su bazlı amerikan kapı boyası ondan olsam boyasam diyorum ama su bazlı dayanmazmıymış hakaten ?burda bi arkadaş polisan matrixle boyamış cifle bile silebiliyorum demişti...off su bazlı olmayanlar da koku yapar kış günü...

arkadaşlar benim de geçen yaz beyaz amerikan kapılarım sigaradan sarardı eşimin kardeşi anlardı bu işlerden o dedi bildiğin yağlı boya ile olur denedim ve oldu hiç bir değişiklik pürüz göze batan bişi yok bembeyaz gıcır gıcır alın beyaz yağlı boya rulo fırca ile boyayın bitti gitti

Son düzenleme:
arkadaşlar benim de geçen yaz beyaz amerikan kapılarım sigaradan sarardı eşimin kardeşi anlardı bu işlerden o dedi bildiğin yağlı boya ile olur denedim ve oldu hiç bir değişiklik pürüz göze batan bişi yok bembeyaz gıcır gıcır alın beyaz yağlı boya rulo fırca ile boyayın bitti gitti

ben aldım ve boyadım resimledim en kısa zamanda resim eklerim polisan x1 ipek mat panel kapı boyası...toplam 10 kapım var aşağıdakiler 5 tane onlara 2.5 lt olanlarından 1.5 kutu gitti kapının aslı koyu kahve olduğu için kapatmak için boya daha fazla gitti beyaz kapı boyayacaklar bunu gözönünde bulundursun bence..normal ruloyla boyadım ve boya su bazlı olduğundan hiç koku olmadı kışın boyamaya kalkışmamdaki cesaret ondandır

Kizlar bende boyamak istiyorum memnun musunuz kapılarınizdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…