Merhaba yazdığın tüm merkezler ve doktorları biliyorum ama sadece umut da tedavi oldum Bülent bey için özelllikle çok olumlu yorumlar okudum.umut tüp bebekte cem bey de tedavi oldum dediğin gibi sadece dondurulmuş yapmıyor mesela ben taze transfer olmuştum yani hastadan hastaya göre değişiyor. Umut çok temiz bir kurum ilgi alaka çok iyi ben süreçte Cem bey den elektrik almıştım yaklaşımı gerçekçi iydi keşke güzel sonuca ulaşsaydık. Rapor hakkım yoktu benim yakınlıktan dolayı tercih ettim. Özelden ya da burdan sormak istediğin ne barsa sor yardımcı olurum. Tüp bebek işi nasip kısmet biliyorsun o yüzden hiçbir doktorun yüzde yüz başarısı olmaz sadece gidip görüş hepsiyle kim içine sinerse omunla başla zaten ön görüşme ücretsiz sonrası hayırlı bir doktora yönelirsin inş tercihlerinin içinden
Merhaba. Ben de Şişli Memorial'da tedavi görüyorum. Raporü olana %20 indirim yapılıyor rapor hakkınız yanmıyor. Semra Hanım ın ilgilenmesi konusunda endişeniz var sanırım. Burda ekip çalışması var ve ekip lideri Semra Hanım. Herşey onun kontrolünde. Öngörüşme randevusunda özellikle bulunmasını isterseniz ona göre uygun bir tarihe randevu verirler ve o sizin durumunuzu değerlendirip tedavi için rota belirler. Tedavi şekli ilaç dozları önceki tedavilerin değerlendirilmesi başka operasyona işleme ihtiyaç olup olmadığı vs. Sonrasında tedavi başladığında her öğlen toplantılar oluyor ve ve hoca her hastanın durumunu takip ediyor. Gerekli gördüklerinin muayenesine giriyor. Ama hiç görmeseniz de takip ettiğini biliyorsunuz. Ayrıca labaratuar olarak da cok iyi ve başarılı. Bir çok merkezin yurt dışında yaptırdığı genetik incelemeleri kendi bünyesinde yapıyor ve burdaki başarılarından dolayı dünya genetik cemiyeti başkanı Semra Hanım.Arkadaslar cooook kararsizim
sisli medipol semra karaman
Umut tup bebek cem celik
Amerikan hastanesi bulent urman
1 adet rapor hakkim var. Ama durumu zorlayip raporsuz yerdede yaptirabilirim. Umutta sgk anlasmasi oldugu ve laboratuvar iyi diye duydugum icin. Ama sadece dondurulmus kullanilmasi kafamda soru isareti.birde bana cok yogun bi merkez gibi geldi.
Amerikani bir tanidigim onerdi. Adanada denemesi oldu cok az embriyosu olustu. Amerikanda yaptirdi 9 embriyosu olustu sonucu pozitif. Ama olayin uzerinden neredeyse 10 yil gecti.
Sisli memorial cok iyi diye duydum ve raporlu tedavi yaptiranlara indirim uygulaniyormus. Ama semrahoca yeterince ilgilenemez diye korkuyorum.
Merhaba. Ben de Şişli Memorial'da tedavi görüyorum. Raporü olana %20 indirim yapılıyor rapor hakkınız yanmıyor. Semra Hanım ın ilgilenmesi konusunda endişeniz var sanırım. Burda ekip çalışması var ve ekip lideri Semra Hanım. Herşey onun kontrolünde. Öngörüşme randevusunda özellikle bulunmasını isterseniz ona göre uygun bir tarihe randevu verirler ve o sizin durumunuzu değerlendirip tedavi için rota belirler. Tedavi şekli ilaç dozları önceki tedavilerin değerlendirilmesi başka operasyona işleme ihtiyaç olup olmadığı vs. Sonrasında tedavi başladığında her öğlen toplantılar oluyor ve ve hoca her hastanın durumunu takip ediyor. Gerekli gördüklerinin muayenesine giriyor. Ama hiç görmeseniz de takip ettiğini biliyorsunuz. Ayrıca labaratuar olarak da cok iyi ve başarılı. Bir çok merkezin yurt dışında yaptırdığı genetik incelemeleri kendi bünyesinde yapıyor ve burdaki başarılarından dolayı dünya genetik cemiyeti başkanı Semra Hanım.
Burda da Şişli Memorial topiği var oraya da göz atmanızı tavsiye ederim.
Tesadüf gördüğüm için cevap yazdım. Tabiki karar sizin gidin her biri ile görüşün içinize hangisi siniyorsa öyle karar verin.
Cokkk sevindim. Masallah. yipranmadan halletmissiniz. Ben doktor hatasindan 6 aylik bebegimi kaybettim. Simdi yine elde var koca bir 0.bu sefer yas tahtaya basmak istemiyorum secimi iyi yapmak istiyorum.elimden gelenin en iyisini yapayim maddi manevi sonra tevekkul edecegim sonucuna. O kadar istiyorumki anne olmayi. Hic bir tup bebegim tutmazda yasim gecerse kibrista yumurta bagisiyla deneme yapacagim. Oda olmadi tasiyicianne. Oda olmadi evlat edinme. Artik oda olmadigi zaman pes edecegim.Ben amerikanda yaptırdım dr Cengiz beydi iki denememde tutmuştu 6.5 yaşında bır oğlum var şuan
3500 sayfayı geri plandan okumak biraz zor. Benim ikinci tedavim ilkinde 2 defa transfer oldu 5aa 5ab embriyolarla ilki negatif 2. 6haftalık düşük yaptım. Şimdi de yeni tedavide embriyolarım donduruldu genetik inceleme için. Genetik sorunumuz yok bizim de. Yaştan ve 2 olumsuz sonuçtan dolayı genetik önerildi ve biz de istedik. 4 embriyom gitti sonuç bekliyoruz. Sadece genetik olarak düşünme. Bir cok yerde başarısız sonuçları olan kişilerin burada çok daha iyi sonuçlar aldıklarına şahit oldum. Ben okudum şahsen o 3500 sayfayı. Mutlaka gidip görüşmenizı tavsiye ederim.Aslinda bizim sorun genetik olsaydi hic dusunmezdim direk memorial derdim. Bizim yumurtalar olusuyor olgun hepsi ici dolu hepsi islem goruyor dollenen cok az oluyor. 1. Denemede tutan bebegimizde hic bir sorun yoktu gayet saglikliydi.ama neden dollenen az oluyor bilmiyorum.birde ben once bir infertilite gecirdim. Sonra normale dondum simdi tekrar infertil oldum.o kadar karmasikki durumum. Rahim filmi cektirdim doktorlarin kimi acik kimi kapali dedi. Sonra tekrar cektirdim 8 ay sonra. Acilsin diye bi dolu sey yaptim. Simdi ikiside acik cikti. Fikir ayriligi kalmadi. Doktorlari dinlesem simdi bir laporoskopiyle tupumu kapattiracaktim.siz tedavinin hangi asamasindasiniz.ben memorial topiginide geri planda tektek okuyorum hala bitiremedim.
3500 sayfayı geri plandan okumak biraz zor. Benim ikinci tedavim ilkinde 2 defa transfer oldu 5aa 5ab embriyolarla ilki negatif 2. 6haftalık düşük yaptım. Şimdi de yeni tedavide embriyolarım donduruldu genetik inceleme için. Genetik sorunumuz yok bizim de. Yaştan ve 2 olumsuz sonuçtan dolayı genetik önerildi ve biz de istedik. 4 embriyom gitti sonuç bekliyoruz. Sadece genetik olarak düşünme. Bir cok yerde başarısız sonuçları olan kişilerin burada çok daha iyi sonuçlar aldıklarına şahit oldum. Ben okudum şahsen o 3500 sayfayı. Mutlaka gidip görüşmenizı tavsiye ederim.
Evet ngs yi kendi bünyesinde Şişli labartuvarında yapıyor. 295$Merhaba bu embriyonun genetik incelemesini memorial kendi bünyesinde mi yapıyor ? NGS?
Evet ngs yi kendi bünyesinde Şişli labartuvarında yapıyor. 295$
Aynen 11 eylulde ordada randevum var.yanliz ben direk muayene randevusu aldim acaba sadece ongorusmemi yapsaydim3500 sayfayı geri plandan okumak biraz zor. Benim ikinci tedavim ilkinde 2 defa transfer oldu 5aa 5ab embriyolarla ilki negatif 2. 6haftalık düşük yaptım. Şimdi de yeni tedavide embriyolarım donduruldu genetik inceleme için. Genetik sorunumuz yok bizim de. Yaştan ve 2 olumsuz sonuçtan dolayı genetik önerildi ve biz de istedik. 4 embriyom gitti sonuç bekliyoruz. Sadece genetik olarak düşünme. Bir cok yerde başarısız sonuçları olan kişilerin burada çok daha iyi sonuçlar aldıklarına şahit oldum. Ben okudum şahsen o 3500 sayfayı. Mutlaka gidip görüşmenizı tavsiye ederim.
Zaten muayene ediyorlar. Semra Hanım da olacak mı?Aynen 11 eylulde ordada randevum var.yanliz ben direk muayene randevusu aldim acaba sadece ongorusmemi yapsaydim
Şişli Memorial'da tedavim. Diğerleri ile ilgili bir şey diyemem bilmiyorum çünkü.Bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten.
Ben 2 kez umutta tedavi oldum. ilkinde 3 embriyom vardı. başta 2si sonra 1i transfer edildi gebelik hiç oluşmadı.
ikinci tedavimde sadece 1 embryomuz 6.güne geldi. Genetiğe gönderdik 350 usd. Ve sonuç gelmedi. Parça dan sonuç elde edilememiş. Paramızı geri verdiler ama işte zaman gitti ve en önemlisi sonuç gelmedi.
O tek embriyo yine de transfer edildi 19 ağustosta. 6.günümdeyim sonuç bekliyorum ama çok umudum yok. Hangi memorial de tedavi görüyorsunuz ?
Evet olacakmis.Zaten muayene ediyorlar. Semra Hanım da olacak mı?
Şişli Memorial'da tedavim. Diğerleri ile ilgili bir şey diyemem bilmiyorum çünkü.
İnşallah bu sefer pozitif sonuç alırsınız ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak da nasip olur.
Sizin mesajinizdan sonra umuda karsi biraz cekincem oldu.birde neden embriyoyu o kadar bekletiyorlarki 6 gun hemde. 5 gunden fazla bekletmemeleri lazim.en iyi yer anne rahmi embriyo icin. Yapay ortam saglikli embriyoyuda yok edebilir.Bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten.
Ben 2 kez umutta tedavi oldum. ilkinde 3 embriyom vardı. başta 2si sonra 1i transfer edildi gebelik hiç oluşmadı.
ikinci tedavimde sadece 1 embryomuz 6.güne geldi. Genetiğe gönderdik 350 usd. Ve sonuç gelmedi. Parça dan sonuç elde edilememiş. Paramızı geri verdiler ama işte zaman gitti ve en önemlisi sonuç gelmedi.
O tek embriyo yine de transfer edildi 19 ağustosta. 6.günümdeyim sonuç bekliyorum ama çok umudum yok. Hangi memorial de tedavi görüyorsunuz ?
O tek embriyo transferinde insallah olumlu sonuc cikar. 6 gun yasamis sonucta cok buyuk ihtimal sagliklidir.Bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten.
Embriyoları dondurmak veya inceleme için biopsi yapabilmek için blastosist aşamasına gelmesi lazım bu da 5.veya yavaş gelişirse 6.gün oluyor. İyi labaratuar koşullarında bunun bir sakıncası yok. İyi labaratuar koşullarında 5.güne gelemeyen embriyo zaten anne rahminde de olsa gelemeyen olan embriyodur. Sizin söylediğiniz tez eski ve labaratuarina güvenmeyen merkezlerin doktorların tezi.Sizin mesajinizdan sonra umuda karsi biraz cekincem oldu.birde neden embriyoyu o kadar bekletiyorlarki 6 gun hemde. 5 gunden fazla bekletmemeleri lazim.en iyi yer anne rahmi embriyo icin. Yapay ortam saglikli embriyoyuda yok edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?