• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerikan Estetikte Rhinoplasti oluyorum

april_sun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
912
53
318
Merhaba, ben forumdan Rhinoplasti araştırma için çok faydalandım. Ahmet Alp, reşit Burak kayan ve Raşit cevizciyi düşündüm, hepsi çok güzel yapıyorlar bence. Ama Ahmet Alp ve reşit Burak beyden muayene ve operasyon randevusu alabilene aşk olsun. Çok yoğunlar ve bu beni soğuttu, ameliyat olduktan sonra arasam belki ulaşamayacağım diye. Sonunda kurumsal yapısına güvenip Amerikan estetikle görüşmeye gittim, doktor hakkı İzmirli. İkna oldum, istediğim burunu fotoşopla kararlaştırdık ve cumartesi sabahtan oluyorum ameliyat. Kapora ödedim. Burdan paylaşım yapmak istiyorum, umarım herşey yolunda gider
Amerikan estetikte burun yaptıran, hakkı beyi bilen var mı?

Yarın sabah 8 de hastaneye giriş yapıp hemen ameliyatım var, çok endişeli heyecanlı gerginim:sus:
İnşallah doğru karar vermişimdir ve pişmanlık duymam:KK36:

Merhaba çok teşekkür ederim. İlk çorbamı içtim, beklediğim kadar bir ağrı yok hamdolsun:nazar:
Burnumdan çok boğazım ağrı yapıyor anestezi yüzündenmiş.
Bantlar çok olduğu için şekil hakkında bir fikrim Yok inşallah güzel olmuştur:dua:
Hiç şişlik morluk yok ama tabi daha sadece 6 saat oldu ameliyat sonrası.
Buraya inşallah Before after koyarım:dua:

Cok gecmis olsun insallah guzel olmustur istedigin burna kavusmussundur Ne kadar ödedin ilk ameliyatın miydi

Çok teşekkür ederim :dua::emir_bebek:
İlk ameliyat ve 6500 ödedim. Şimdilik izlenimim olumlu, hemşireler çok iyi ilgileniyor, ağrı sızı şeklinde ve hala bir şişme morarma yokEn Büyük TÜRKİYE buz koy diyorlar gelip gidip ama buz işini pek sevemedim ben, beş dk koyup yarım saat mola ile devam ediyorum. Umarım yarın sabah bu yüzden açılmayan gözlerle filan uyanmam:bicak:

Bugün ameliyatın ertesi günü. Ağrı sızı yok ama göz altlarım biraz şiş ve hafif bir morluk oluştu. Birde akıntı var burundan kan değil su gibi. Yüzüm değişti bu bantlara rağmen bir güzelleşti sanki:dondurma: inşallah tampon çıkınca mükemmel bir burun görürüm, şu an kavisli kalkık duruyor gibi ama kocaman bir bandaj ve şişliklerden pek anlaşılmıyor da.. bu Arada fotoğraf çekiyorum sürekli, eklemeyi becerebilirsem güzel bir before after yapmak istiyorum bende:KK200:

Merhaba, ben forumdan Rhinoplasti araştırma için çok faydalandım. Ahmet Alp, reşit Burak kayan ve Raşit cevizciyi düşündüm, hepsi çok güzel yapıyorlar bence. Ama Ahmet Alp ve reşit Burak beyden muayene ve operasyon randevusu alabilene aşk olsun. Çok yoğunlar ve bu beni soğuttu, ameliyat olduktan sonra arasam belki ulaşamayacağım diye. Sonunda kurumsal yapısına güvenip Amerikan estetikle görüşmeye gittim, doktor hakkı İzmirli. İkna oldum, istediğim burunu fotoşopla kararlaştırdık ve cumartesi sabahtan oluyorum ameliyat. Kapora ödedim. Burdan paylaşım yapmak istiyorum, umarım herşey yolunda gider
Amerikan estetikte burun yaptıran, hakkı beyi bilen var mı?
Nerde bu hastane ?

Amerikan Estetik hastanesi ve detaylı operasyonlar için, ücretsiz ön muayane ve before&after fotoğrafları için iletişim numarası bırakıyorum size arkadaşlar. +90544 418 80 16

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Back
X