Amerikan(Açık) Mutfak Kulananlar

Lavanda

Başını eğme dik tut
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
824
3
96
Diğer
Kıslar kısmetse 1 ay kadar sonra kendi evime taşınacağım, evim amerikan mutfaklı önünde bi bankosu var mutfağın salon kısmından aırmak için , ama işte salona iç içe yinede,aspiratör yeteri oluyormu yoksa davlumbaz mı almalı.Amerikan mutfak kullananlardan tavsiye istiorum.Aklınıza ne gelirse.

hehehe sanırım kadınlar kulubünde bi tek benim evik amerikan mutfaklı olacak yada ben kafama çok takıyorum nasıl kullanıcam zor olabilir die

benimki de amerikan mutfak ama daha farklı canım
arada masa yapılmış öyle ayrılmış

attachment.php

bu şekilde canım

hmmm evet canım çok güzemiş gerçekten işte benimkinde masa yerine banko var davlumbazından memnunmusun ses yapıyor mu

evet baya ses yapıyor ama mutfakta cam olmadığı için mecburen sürekli kullanmak zorunda kalıyorum

Çamaşır Makinesi Mutfakta pek iyi oLmuyor ama gerçekten güzeLmiş :)

benimki amerikan değil ama böyle mutfaklar gördüm.davlumbaz ne kadar iyi olsada yemek ve baharat kokuları hep oturduğunuz yerde sizinle.bence ayırın iki bölümü.daha rahat olur

Ben çok seviyorum ama benimki amerikan değil kendi evim olunca yaptırmak istiyorum kullananlar var koku falan açıkçası hissetmedim kötü yorumda almadım ben zaten evde balık kızartmam ondan başka şeylerde çok sorun değil davlumbaz cam yeterli olur diye düşünüyorum

attachment.php

bu şekilde canım
arkadaşım yanlış anlamazsan bir önerim var , çamaşır makinen çok ortalıkta olmuş
bence çamaşır ve bulaşık makinelerinin yerlerini değiştirsen çok daha şık duracaktır.

Arkadaşım yemek kokusu falan öneli değil bence sonuçta yemek kokusu başka koku değilya sengözlerimebaksanab. Hem yemek pişerken normal mutfak olsa bile her yere dağılıyor.Benimde mutfağım amerikan (ekleyebilrsem sana göterecem) ve çok rahat ayrıca kullanışlı Koku falan olursa alırsın bir oda parfümü bak ne kokuları kapatırkaydirigubbakcemile3

ben de amerikan mutfaklı bir evde kullanıyoeum çok memnunum geniş bir mutfağım varmış gibi oluyor seviyorum yemek kokusu olamdı yaz dolayısıyla bakalım kışı da göreyim yine yazarım

arkadaşım yanlış anlamazsan bir önerim var , çamaşır makinen çok ortalıkta olmuş
bence çamaşır ve bulaşık makinelerinin yerlerini değiştirsen çok daha şık duracaktır.

bence çamaşır makinasınada kapak taktırtsaydın daha iiolurdu görünmezdi,ayrıca benim mutfagımda amerikan çok ta memnunum

Canım benim kide amerikan mutfak banko ile ayrılmış ; kullanım açısından rahat mutfakta bir iş yaparken canın sıkılmıyor herkezle muhabbet ediyorsun ; ama yemek kokuları açısından heryemek için değil ama mesela bir balık pişirdim mi üç kata yayılıyor tüm koku malesefff...

eğer rahatsız oluyosan mutfak kısmını katlanır cam ile ayırabilirsin böylece hem açık hemde kapalı kullanma imkanın olur.
ileride bende amerikan mutfağı olan bir ev almayı düşünüyorum ve mutfağı katlanır cam ile ayırmayı planlıyorum ...

Bence kesinlikle davlumbaz almaniz gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X