amerikada giyim türkiyeye göre ucuzmuu

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
selam arkadaslar amerıkada marka olan seyler bıle turkıyeden cok cok ucuzmus oylemı....

evet ucuz.buyuk outletlerin fiyatlari Turkiyenin pazar fiyatlari gibi.kozmetik, canta,kiyafet , ayakkabi fiyatlari Turkiyenin 3de bir fiyatina belki daha da ucuzudur.5-6 yil sonra kesin donuse niyetliyiz. gitmeden once epey stok yapmayi dusunuyorum.burda Macy's adinda buyuk magazalar zinciri var,onun web adresine markalarin fiyatlarini gorebilirsiniz.

merhaba bizde 1.5 yil once tr'ye kesin donus yaptik
bende amerika'dan gelirken marka olan urunlerden cokca alisveris yapmistim ama tr'de moda cok cabuk degisiyor:)))
markalarin indirim zamanlarini takip etmek cok iyi oluyordu:)))

Batu2008 merhaba, kesin donus yaptigimiz zaman modasi gecmiyecek kaliteli , marka kiyafet ve ayakkabi , canta goturmeyi dusunuyorum. mesela sortlar, basic tshirtler, sneakerslar,kapriler. modayi da cok yakindan takip eden biri degilim , ordan da alisveris yaparim napalim.

cıddımısın bızde unluler zengın oldukları ıcın yurtdısından alısverıs yapıyorlar sanıyoruz ucuz oldugu ıcınmıs meger ıvananın oldugu yarısma programına bakıyorum yurtdısındalar bu hafta kızlar hem cok guzel hemde cok ucuza gıyınıyorlar ayakkabılar elbıseler 20 tl 30tl ınanamıyorum yaa bız burda pazarda bulamayız o fıyata...turkıyede yakında nefes almakta parayla olacak ...kıymetını bılın ne dıyeyım....

Yillar once Gulben Ergen burda konser vermisti. bizim arkadasimiz da limusin soforu ve Gulbenin burda soforu olmustu. Ucakdan inmis ve beni outlet center'a gotururmusun demis. 11 saat yolculukdan sonra birde alisveris yapmis:18:
indirimde Macy's den 11 dolara mavi jean , Guess jean 35 dolar.DKNY tshirt 9 dolara almistim aklima hemen bunlar geldi. burda birde kisin yazdan kalma urunleri, yazin da kisdan kalma urunleri reyonun bir kosesinde %70 ,% 80 indirimle satiyorlar. gercekden sansliyiz.

Son düzenleme:
bızım ıcın oralara gelmek sadece hayal edılebılecek bır durum ...bol bol alışveriş yapın bızım yerımızede.....

biz yeni geldik cok yer gezemedim ama bzi seyler saka gibi cok ucuz.outlet kisminda ayakkabi,canta,gozluk,kiyafet hepsi cok ucuz.
fossil,guess,kennth cole,nine westin gozlukleri 7-10 dolar arasi
cantalari cuzdanlari 10-50 dolar arasi
adidas,nike,reebook,polo vs gibi ayakkabilar 7 dolara bile bulabiliyorsunuz indirimden.
esime 16 dolara kizima 10 dolara polo spor ayakkabi aldim yeni.

evet canim cok ucuz bizde 1 bucuk yil once kesi donus yaptik amerikadan.ordaki mallerde bazen cok pahali oluyo bi canta gormusdum 300 dolara ama sezon sonuna o canta rosse geliyo 20 dolara.

old nayv cok uygun mesela 5 dolara tisortler 10 dolara elbiseler var.benn ordan buraya gelirken pembe bi valiz almisdim turkiyede kuzenim de akmerkezde calisiyo bana dediki sen bu valizi kaca aldin bende 50 dolar civariydi niye ki dedim.o valizi burda alsan 400-500 lirdan asagi alamzsin dedi megerse baya unlu bi markaymis da benim haberim yok.

ben turkiyede cok mall den alisveris yapmiyorum bence pahali.aama abd de cok uygun bi xxl maagzazasi var benim magzamdi cok alisveris yaptim ordan gercekden cok uygun.

valla su ara en cok dolastigim ross;marshall,old navy...baska yerlerde varmis ama biz cok yeniyiz daha..ross ta super cantalar var dedigin gibi 300-500 dolarlik cantalar dusmus 20-30 a..su bavulda kg siniri olmasa neler alcamda mecbur alacaklarim kisitli..fazla sey alamam..1 serbest bagaj bide elbagaji hakkimizi kullanmadik gelirken.burdan kendimize cocuklara alisveris yapariz onlarla doldururuz diye iyikide getirmemisim yoksa hic bisey alamazdik :))

bu hafta sonu premium outlet e gidecegiz..neredeyse butun unlu amerikan markalari var..uygun seyler bulursam alacagim ihtiyacim olan bi kac sey var..ama oralarada sans isin diyorlar bazen cok uygun oluyormus bazende kesene gore bisey bulamiyormussun..urun kalmiyormus faln..

amerikada giyim daha ucuz evet...

hatta orada evsizlerin ayağında timberland botlar var:)))))))

gözümle gördüm:)

outlet center'ları tavsiye ederim.. ne kadar ucuz olduğuna inanamazsınız. buradan 10 parça kıyafet alacakken oradan 50 parça alırsın

eveeeet çooook ucuzz...ben orda yaşamıyorum, tatile gitmiştim. Californiada Ross, Marshalls, TJ Max var. Bir önceki sezonları satıyor. 4 dolara tommy hilfiger kazak, 7 dolara DKNY eşofman, 18 dolara Kenneth Cole Kaban, 12 dolara tommy cüzdan. aklıma gelenler. Bu markaların kendi mağazalarında sezon ürünler de bu fiyatların 2 katı kadar. gene ucuz bence...

ben daha cok gap urunleri aliyorum.h.m.m es gecmemk lazim bu arada.tj'max ve ross tan kiyafet tercih etmiyorum sadece mutfak,yatak odasi ve sus esyalarimi aliyorum..marshall in kiyafetleri tj'max ve ross a oranla daha kaliteli.

Son düzenleme:
Bende ogrenciyken gitmistim. Abartilacak kadar ucuz degil bence.seri sonu magazalardan Ross,marshalls gibi denk getirirsen ucuza ne ala..ama denk getirmen icin cok gezmek lazim.turkiyede de cok cesit var ve kalite olarak cok da iyi.

ben marshalls ve ross ta cokta kayda deger bi kiyafet bulamadim acikcasi..ama gozlukler guzel..ross ta ayakkabi-cantalar uygun ve cok cesitli.tmmy hilfiger ayakkabi 20 dolardi o an alamdim sonra aklimda kaldi..bulursam alacagim onu..arkadasim dun ross tan guess in cantasini 50 dolara aldi..ama kendi outler magzasinda bile 110 dolardi..artik sezonda kaca satiliyordu bilmiyorum ama canta mukemmel bisey.bende steve madden gozluk aldim cok severek..10 dolardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…