Amerikada dogum yapmak

Ka_1049

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
61
2
28
İstanbul
Kızlar Merhaba :)

Amerikada dogumumu anlattıgım blogumu ziyaret etmenizi www.benveoglum.com cok isterim. isteyen herkese elimden geldığince yardımcıda oluyorum...

Şimdiden bebişlerinizle mutlu bir gelecek dilerim.

Canım bloguna hızlıca göz attım. Sürecin nasıl olduğunu pek anlatmamissin veya ben bulamadım.

Aşağıdaki soruları cevaplardan sevinirim.

1- Normal mi doğurdun? Sezaryen mi?
2- Tr de masraflar muayene ücretleri +testler + doğum olarak gerçekleşiyor. Burada muayene ve test ücretleri abd ye göre çok makul. Orada bir doktor muayenesinde 800 dolar civarında ödemeler yapıldığını duydum. Muayene test masaları ve hastane yani doğum masraflarını hayirliyorsan kalem kalem yazabilir misin?

3- hangi şehir de doğum yaptın? Doktorun Türk muydu? Yabancı ise dogum ve muayeneler sırasında iletişim sıkıntısı yaşadınız mi?

4- kaçıncı haftada gittin? Bebek kaç haftalik iken döndün?

Simdiden tesekkurler

Kızlar Merhaba :)

Amerikada dogumumu anlattıgım blogumu ziyaret etmenizi www.benveoglum.com cok isterim. isteyen herkese elimden geldığince yardımcıda oluyorum...

Şimdiden bebişlerinizle mutlu bir gelecek dilerim.
Merhaba
Yurtdışında doğum planlıyorum ancak bloğunuzda cok detaylı bilgiye rastlayamadım
Doktorunuz Türk müydü
Kaç ay önceden gittiniz
Hastane dahil tüm masraflarınız ne kadara mal oldu
Çok teşekkürler

Ayni haftalar icerisindeyiz ve yurtdisinda dogum icin arastirma icindeyim . Merak ettim bi yol alabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…