"Amerikada da tecavüz oluyor, çenenizi kapatın"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara küçüklükten beri çenelerini kapatmaları doğrultusunda yetiştirildiklerine göre nedense şaşırmadım , erkeklerin istediklerini yapıyorlar hür irade yok onlarda

Tecavüzün islamla direkt ilgisi yok dogru demiş. Ama keşke kendi ideolojisinden bunu kullanan fırsatçılara da bi laf etseymiş hazır başlamışken...

Benim gördügüm fırsatçılardan biri feminist magandalar, digeri dinci yobazlar... Bu olay üzerinden kendi saçmalıklarını dillendiren iki sevimsiz grup. 3. sevimsiz grup olan uzman (!) psikologlar nerede kaldı meraklar içerisindeyim. ''aayyy yazık onlar psikolojik hasta yoksa tecavüz etmezlerdi'' diyecekler mi acaba... ya da artık ne saçmalayacaklarsa...

Burası Türkiye burasi şeriat ülkesi değil ki hesabı islam yasaları versin yasalar yetersizse bunun müslümanlarin çoğunlukta oldugu ülke olmasi ile alakası ne
hem ne olursa olsun bu kadına inşallah bu tecavüz olayını sen yasarsin tarzı yorumlar da büyük vahşet
bence bu kadın da dahil herkes kendine gelmeli
kimse kendine pay çıkarmasın bu pay üzerinden sağı-solu savunmaya kalkmasın

Ayıp.

Tabiki orda da oluyor cunku insan surstindeki seytanlar orda da var peki asil soru su

Amerikada da yasanmasi tecavuzu siradan mi kiliyor bu insanlik sucunu masumlastiriyor mu

Ziyniyet ayni iste hirsiz bunlar diyorsun e herkes caliyor bunlarda calsin ne olacak diyorlar sana

Adalet istiyorum......

Tecavuzun muslumanlikla bi alakasi yok musluman olsa gercekten gozunu kaldirip bakmaz haram diye

bu eslestirmeyi yapanlara da ayri bi guluyorum tamam inanma sevme ozgursun secim konusunda ama mantikli olmak lazim biraz

nufus kaadinda musluman yaziyor diye yaptigi her gunahi dine atmak ne kadar dogru bilemedim ayirdedebilmek onemli gercekten

inanamiyorum aklim almiyor bu nasil bir zihniyet bu nasil bi insanlik resmen erkekleri tesvik ediyor bayraktar " HADI YAPIN NASILSA AMERIKADADA YAPILIYOR HICC ONEMLI DEGIL " dercesine aslinda boyle insanlara cahide sultan diye anilan mahluklara yapilmasi gerek bunlarin daha bide cikmis dinden imandan bahsediyorlar....

Bu olay hepimize ders olsun. birbirimize sahip cikalim kadinlar olarak, disarda her yerde.
sahip cıkmayacagım dusuncede olan kadınlarda bu durumda dahi gencecik kızda suc bulacak kadar canavarlasan kadınlar olur umrumda degil onlar..kadını en iyi kadın anlar cıplakda gezse farketmez kimse onun istegi dısında kadına dokunamaz bazı kadıncıkların bunu beyinlerine sokabilmesi lazım yarın oburgun hyat bu duser aynı duruma anlar

Sana aynısı yapılırsa sözünü dinleyip çenemizi kapatırız hiç merak etme

kadının söylediğini iyi okuyup iyi algılamak gerek , müslüman ülkeyiz ama tecavüz var vs diyenlere bir atıfta bulunmuş ki haklı , böyle her olayı müslümanlığa indirgeyenlerlemi uğraşıcaz bu resmen fırsatçılık. örnekte olduğu gibi...

Saçma insanların saçma yorumlarını okudukça sinirleniyorum.
İşlerine gelince müslüman ülkeyiz mangalda kül bırakmayız, müslümanlar kardeşlerine sahip çıkar, müslümanlar içmez, müslümanlar şöyledir falan filan.
Madem o kadar müslümansın tecavüze ve can almaya da her yerde oluyor diyemezsin. Hani malum müslüman olarak bütün insanlardan daha ulvi duygularla donatılmış bir milletiz ya beklenti yüksek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…