Amerika musluman degil yani tecavuzun olmasi daha kolay degil mi bunlara gore. Acik sacik giyinme konusunda? Ayrica amerika da cogu eyalet de bu tarz vahsice islenmis suclar icin Idam var. Bunu da soyleseymis iyiymis
Oofff ki ne offf. Bir olay olsa da birbirimizi yesek diye fırsat kolluyoruz vallahi. Bizim bugün kenetlenmemiz lazım yahu birbirimize laf ebeliği yapmamız değil. ...
Gencecik pırıl pırıl bir kızın cenazesini de alıp siyaset gibi bombok bir rezilliğin tam orta yerine bıraktık üstünde tepiniyoruz.. helal olsun bize!!
ben de " kadın o anlamda dememişki, fırsatçılara seslenmiş , hemen durumu müslümanlığa getirenlere çenenizi kapatın demiş." yazacaktım ki siz yazmışsınızYazısını okumadım ama kıza yapılana ses çıkarılmasından değil bu tecavüz olaylarının Müslümanlarla ilişkilendirilmesinden rahatsızlık duymuş. Haklı da. Dünyanın her yerinde var böyle manyaklardan ne yazık ki. Sadece kendi ülkemizde oluyormuşcasına milletimizi kötülemek doğru değil.
Yalanmi lafa geldimi muslumaniz o ayip bu gunah namus cart curt ama tecavuzde kadina siddette musluman ulkelerdeki oran ne kadar fazla bu konuda tum dunyaya iyi ornek olmamiz gerekirken duruma bakin..ben de " kadın o anlamda dememişki, fırsatçılara seslenmiş , hemen durumu müslümanlığa getirenlere çenenizi kapatın demiş." yazacaktım ki siz yazmışsınız
tabiki bazı düşüncelerinize katılıyorum lakin "müslümanın hatasını islam dinine asla yüklemeyin" diye de bir cümlenin görüşünü taşıyorum.. sevgiler..Yalanmi lafa geldimi muslumaniz o ayip bu gunah namus cart curt ama tecavuzde kadina siddette musluman ulkelerdeki oran ne kadar fazla bu konuda tum dunyaya iyi ornek olmamiz gerekirken duruma bakin..