• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amerika - finansal gösterim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Arkadaşlar, Amerikan üniversiteleri genellikle finansal gösterim istiyorlar okulun 1 yıllık masraflarını karşılayabilecek kadar.

Biraz endişelendim çünkü büyük paralardan bahsediyoruz. (daha sonrasında kabul + burs alırsam açığı bununla kapatmayı düşünüyordum ancak bazı okullar başvuru sürecinde bunu istiyor, başvuruyu değerlendirebilmek için)

Daha önce bunu yapan ya da çevresinde yapmış olan varsa bu hesabın içine neleri koyabiliriz?
İlle de paranın nakit olarak mı bulunması gerekir?
Hızlı bir araştırma yaptım ancak henüz bulamadım ve derine inemedim

Bilgisi olan, nasıl bu açık kapatılır bilen varsa fikir istiyorum

Aklıma en mantıklı ödünç para alıp hesaba koymak ya da kredi çekmek geldi ama bilemiyorum
Fikir istiyorum

Nakit para olmak zorunda dediğin gibi ödünç para alıp kendi hesabında gösterip gidebilirsin

Hesabinda para olmasi lazim bildigim kadariyla teminat iste ..
Ne mana bende bilmiyorum ..
18 den kucuk olursan baba ya da anne sponsor gosteriliyor sanirim ama bizim icim gec

Arkadaşlar, Amerikan üniversiteleri genellikle finansal gösterim istiyorlar okulun 1 yıllık masraflarını karşılayabilecek kadar.

Biraz endişelendim çünkü büyük paralardan bahsediyoruz. (daha sonrasında kabul + burs alırsam açığı bununla kapatmayı düşünüyordum ancak bazı okullar başvuru sürecinde bunu istiyor, başvuruyu değerlendirebilmek için)

Daha önce bunu yapan ya da çevresinde yapmış olan varsa bu hesabın içine neleri koyabiliriz?

Aklıma en mantıklı ödünç para alıp hesaba koymak ya da kredi çekmek geldi ama bilemiyorum
Fikir istiyorum
Evet oducn para alip gostermek en iyisi ama, orada nasil kendinize bakacaksiniz?

Kızlar teşekkürler cevaplar için, bunu isteyen okullardan vazgeçmeye karar verdim.
Ortada fol yok yumurta yok, kabul edileceğim net değil ona rağmen böyle bir finans göstermek çok saçma.
Kabul edildikten sonra olsa anlarım da...

Burs almak için kabul edilmek lazım.
Kabul edilmek için de para göstermek!?
Mantık!?

Zaten o kadar param olsa bursu napayım :D

Evet oducn para alip gostermek en iyisi ama, orada nasil kendinize bakacaksiniz?

Mesele şu, eğer okuldan kabul alırsam burs/asistanlığa başvurabileceğim
Bunlar çoğu kısmını ödüyordu okul masraflarının ve ben de yaşama giderlerini göstermeyi düşünüyordum hesabımda
Onu gösterebilirim ancak okul fiyatlarının yüksekliğini düşünürsek o kadar gösterebilmem mümkün değil şu aşama
Ha mümkün ama aşırı gereksiz ve sinir bozucu

Eğer okuldan burs alacaksam ve bir kısmını kapatacaksa neden şu an gösteriyorum ki?

Fikir istiyorum
bir arkadaşım bunu yaptı yurtdışına gitti bir süre sonra geri verdi parayı sahibine(dayısına)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X