Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapacağınızı biliyorsunuz. Ye;devam et;şundan da al; öteki de fena görünmüyor bi kasik da ondan ye.... diyen iştahınızı durdurun. Kısacası irade. Başka yolu yok.İştahım arttı inanılmaz şekilde sürekli oturmak zorundaydım ve 55 kilodan 70 kilo ya çıktım nasıl zayıflarım spor yapamıyorum dizlerden dolayı ne yapabilirim
İştah kesici bir şey yokmu ben eskiden tatlı yemezdım şimdi tatlıdan ayrılamıyorumNe yapacağınızı biliyorsunuz. Ye;devam et;şundan da al; öteki de fena görünmüyor bi kasik da ondan ye.... diyen iştahınızı durdurun. Kısacası irade. Başka yolu yok.
Menisküs çapraz bağ kıkırdak diz kapağı birçok şey varNe ameliyatı oldunuz, dizinizde nasıl bir rahatsızlık var?
Menisküs çapraz bağ kıkırdak diz kapağı birçok şey var
Ben de hiç sevmem tatlı. Doğum kontrol hapı kullaninca tatli tuzlu aci ekşi zehir zıkkim fark etmiyordu. Yiyordum da yiyordum. Göbeğim benden 5 adım önde gidiyor şu anİştah kesici bir şey yokmu ben eskiden tatlı yemezdım şimdi tatlıdan ayrılamıyorum
Benim diğer dizdede menisküs var 3 derce 5 yıl bağ kopuk menisküs yırtık yaşadım diğer dize yüklendim için oda 3 derece menisküs yırtıgı var ve ben merdiven çıkamıyorum neden olabilir bi fikriniz var mıAmeliyat olalı ne kadar oldu?
Eşim bir saat kadar önce basketbol macı vardı oradan döndü.
3 yıl önce, sol dizi paramparça oldu. Ön çapraz bag ve yan bagları koptu. Menisküs yırtıldı.
Hatta o kadar kullanılamaz durumdaydı ki, diğer dizinden tendon almak zorunda kaldılar tamir için.
Ben fizyoterapistim, eşim de amatör oynuyor basketbol.
1. Ay sonunda hafif tempolu koşu başladık,
3. Ay sonunda günde 10 km bisiklet sürüyordu.
1. Yılın sonunda basketbol oynuyordu
Hadi siz sporcu değilsiniz,
Ve 24 saat birlikte yaşadığınız bir terapistiniz yok.
Ama 6. Haftadan sonra yürüyüş yapabiliyor olmalısınız.
Hatta yapmak zorundasınız iyileşmek için. Bekledikçe dizinizin uyumu zorlaşacak.
Haftada 4 gün, 45 dakika yürüyüş ve diyetle rahatlıkla kilo verirsiniz.
10 haftayı tamamladıysanız, Günde 20 dakika ile bir başlangıç yapın.
Bu başlıkta kimse bakmayınca ve çaresiz ağlayarak diğer konuyu actimBu nedir ya farklı başlıklarla aynı konuyu açmışsınız.![]()
Çok sağol çok teşekkür ederim miktarlar ne kadar olsun acabaYemeklerden yarım saat önce sütün içine tarçın karıştırıp içebildirsin. Kan şekerini dengelediği için yağa çevirmez yediklerini zaten tokluk hisside veriyor
Çok sağol çok teşekkür ederim miktarlar ne kadar olsun acaba
Allah razı olsun çok teşekkur ederimBir su bardağına bir çay kaşığı dolusu koy iç. Öğlen yemeğinden önce bide akşam yatmadan önce içki sabah kalktığında kan şekerin dengelenmiş olsun tok kalktığında farkı anlarsın zaten. Ben sütü biraz ısıtıp öyle içiyorum tarçın daha kolay gidiyor böyle :)) yap iyi gelir ama bırakma farkı bir Ayda anlarsın 2 3 kilo verdiriyor.