Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. 2.regl ile başlanıyor genelde, reglin 2 veeya 3.günü kontrole gidiyorsunuz ona göre ilaçlara başlıyorsunuz tahmini 18-19.günleride transfer oluyorsunuzMerhabalar
Temmuz ayında tüplerimi aldırma amelyatı olacagım sonrasında dondurulmuş embeo transfer hangi ayda olur sizce? 2 regl diyorlar ama 3. Reglidemi oluyor tahmini ne zaman transfer yaparlar tecrübesi olanlar yazabilir mi?
Memorialda baslayacagım 4 mayıs insallah bakalım genetikten dönmesi sayısı va haziranı bulacak. temmuz amelyat düsünüyorum ekimde transfer yapılır değil mi? Geciktikce sıkılıyorumMerhabalar öncelikle çok geçmiş olsun. 2.regl ile başlanıyor genelde, reglin 2 veeya 3.günü kontrole gidiyorsunuz ona göre ilaçlara başlıyorsunuz tahmini 18-19.günleride transfer oluyorsunuz
Şişli memorial mı? Hayırlısı olsun inşallah, adet döngünüz nasıldır bilmiyorum ama eylül regliyle başlamış oluyorsunuz sanırım, doktorunuz kim? O daha iyi bilir tabiMemorialda baslayacagım 4 mayıs insallah bakalım genetikten dönmesi sayısı va haziranı bulacak. temmuz amelyat düsünüyorum ekimde transfer yapılır değil mi? Geciktikce sıkılıyorum
Şişli memorial Lale hoca, Doktor delimisin der diye soramadım daha başlamadan:) adet döngüm cok düzenli hep 28 tünde bir ama ameliyat olacagım ondan korkuyorum bozulurmu döngü acaba iğnelerle falanŞişli memorial mı? Hayırlısı olsun inşallah, adet döngünüz nasıldır bilmiyorum ama eylül regliyle başlamış oluyorsunuz sanırım, doktorunuz kim? O daha iyi bilir tabi
Evet olabilir her ihtimali düşünmek lazımŞişli memorial Lale hoca, Doktor delimisin der diye soramadım daha başlamadan:) adet döngüm cok düzenli hep 28 tünde bir ama ameliyat olacagım ondan korkuyorum bozulurmu döngü acaba iğnelerle falan
Birde sadece benden genetik testler istendi eşimden istenmedi tüp bebek öncesii normalmii eşimden sadece sperm testleri istendiEvet olabilir her ihtimali düşünmek lazıminşallah kolaylıkla geçsin
Evet genetik test sadece benden istenmişti eşimden sperm testi istedilerBirde sadece benden genetik testler istendi eşimden istenmedi tüp bebek öncesii normalmii eşimden sadece sperm testleri istendi
Ben de bunu düsünüyorum ya ama bilemedimEvet genetik test sadece benden istenmişti eşimden sperm testi istedilerama biz eşimede yaptırdık kendimiz istedik yaptırmak
Sizin embriyo oluştumu donduruldu yoksa yenimi başlayacaksınız?Ben de bunu düsünüyorum ya ama bilemedim
Yok ben 3 mayısta baslauacagım tedaviyeSizin embriyo oluştumu donduruldu yoksa yenimi başlayacaksınız?
Embriyolarınıza pgt yapılacaksa eşiniz vermesede olur genetik testYok ben 3 mayısta baslauacagım tedaviye
Evet yapılacak smra hoca şart koştu birde bende 13-14 yumurta görüldü ama cikolata kistim var dediki 3 tane pgt den temiz embriyo istiyorum not aldırdı 3 iyi embrio yoksa havuz yapıcam neden böyle dedigini anlamadımEmbriyolarınıza pgt yapılacaksa eşiniz vermesede olur genetik test