Ya peki sabah hastaneye gittin girene kadar nasıl geçti vakit canımBenim 15gün oldu vlla 5inci gün sargıyı aldı doktorum çokta harika bi burnum oldu.heyecanlı bşiy ama nasıl oldu bitti anlamicaksın bile şimdiden geçmiş olsun
Hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?Bir çok doktor ataşehir esteticha'da yapıyor heralde ameliyatları.Benim de çok uzak oturduğum yer ataşehire ve nasıl giderim bilemiyorum.Sizi zorladı mı yol?Sabah 4.30da evden çıktık annemle ataşehir estethica bana baya uzakta:)heyecanlıydım çok once sakinleştırıci yaptılar sonra ameliyathaneye girdim sonrasını hatrlamıorum.gozumu actgımda anne ameliyata griomuyum dedim annemde oldun bile ddi
Hahah ay inşallah canım sen oldun mu nasıl geçti ve haalaa memnun musun(ki söylediklerin olumlu:))
Ay kızlar cansınız vallaben suan çok rahatladım. Amin canım ya insanda Özgüven falan kalmıyo valla bi an önce olsun bitsin istiyorum şuan
Burnumda bir sorun varmış CNM büyük ihtimal Cumartesi olcam konu açtım 1.5 senelik burnum die otdan bakabilirsin temine CNM bugun actım konuyu çok korkuyorumNeden tekrar oluyosun canım? Valla ben ilkini olmadım revizyon nasıldır hiç bi fikrim yok