• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyt olacağım ama korkularım var.

Sultannn34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
92
4
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba bn 19 yşndayım. 1 hafta sonraa Ankarada estetik ameliyat olacağım. Ama biraz kapsamlı bir ameliyat içinde ; yağ enkeksiyonu, burun ameliyatı, üst göz kapağı ve birde göğüsle ilgili bi durum var. Şimdi toplam 5 aat filan sürecekmiş :S hayatında kan vermemiş biri olarak açıkcası korkuyorum. ailemde yok yurt dışında burda yalnızım ama bu ameliyaatlarıda olmam gerekiyor mutlaka. arkadaşlar sizce uyanamama gibi bi durum yada gözüm filan kör olurmu? saçma belki ama cidden korkularım var kızlar :S yani şu şekil korkular ameliyat iyi gitmezse hadi, yada uyanamazsam gözüm kör olursa gibi siz ne düşünüyorsunuz?

birde eski halimden çok değişim olurmu. teşekkürler

19 yaşında ne estetiği canım benim ailem burada değil demişsin onlardan habersiz mi kalkışıyosun bu işe

yağ enkeksiyonu, burun ameliyatı, üst göz kapağı ve bir de göğüsle toplam 4 ameliyata gireceksin öyle mi ? daha 19 yaşındasın çok erken değil mi ?
umarım ailenin haberi vardır :44:

yağ enkeksiyonu, burun ameliyatı, üst göz kapağı ve bir de göğüsle toplam 4 ameliyata gireceksin öyle mi ? daha 19 yaşındasın çok erken değil mi ?
umarım ailenin haberi vardır :44:

evt cnm ya, doktor yüzünün en çok yağ enjeksiyonuna ihtiyacı var dedi. burnumla ilgili bi sıkıntım yok aslında öyle ama nefes alamıyorum, hem o sorunu düzeltiriz hemde surdaki ufak bi fazlalığıda alalım dedi. ondan sonra dediki doktor dur bakıyım bunları yaptık üst göz kapağının mutlaka alınması lazım doku fazlalığı dedi. bide göğüs işte askm ya

aklına kötü şeyler getirme canım,birşey olmaz :31:

saol cnm inş

evt cnm ya, doktor yüzünün en çok yağ enjeksiyonuna ihtiyacı var dedi. burnumla ilgili bi sıkıntım yok aslında öyle ama nefes alamıyorum, hem o sorunu düzeltiriz hemde surdaki ufak bi fazlalığıda alalım dedi. ondan sonra dediki doktor dur bakıyım bunları yaptık üst göz kapağının mutlaka alınması lazım doku fazlalığı dedi. bide göğüs işte askm ya

tatlım avatardaki senden çok güzel bir yüzün var :nazar: tamam burnunda nefes almama durumu varmış ona birşey diyemem de ,yağ enjeksiyonunu neden yaptırıyorsun ki şekertom :26: göz ile ilgili ameliyatlardan ben de çok korkarım tatlım umarım güzel geçer ameliyatın .:38:

Son düzenleme:
19 yaşında yüze yağ dolgusu muuu?? yüzün gayet harika görünüyo profil fotosundan. bence yüz hatların oturana kadar bekle bari..

canım sağlıkla ilgili bir sıkıntın varsa yaptır ama tamamen estetik açıdan yaptırmak istiyorsan tekrar düşün derim.
yaşın daha çok genç tatlım ve 4 ameliyat birden ağır gelebilir ayrıca yaptırdığına pişman olabilirsin.

tatlım gencecik yaşta evlenmişsin galiba bir oğlum varmış mesajlarına baktığında gördüm .:54:
çok acele etme canım ilerde pişmanda olabilirsin, iyi düşün taşın.

2 yıl önce 17 yaşında oğlu olan biri nasıl 19 yaşında olur anlamadım...
saçma saçma şeylerle insanları oyalamayın bana kalırsa..
Açtığınız konuları gizlemenin bir yolunu bulun önce..

Son düzenleme:
tatlım gencecik yaşta evlenmişsin galiba bir oğlum varmış mesajlarına baktığında gördüm .:54:
çok acele etme canım ilerde pişmanda olabilirsin, iyi düşün taşın.

Arkadaşlar bahsettiğiniz konu şu sanırsam

http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...umun-sivilceleri-kisa-surede-gecti-bakin.html

Evet ben bu konuyu 2 sene önce açtım ve kardeşim diyecektim yanlış yazılmış. Neye tepki gösteriyorsunuz anlamadım, 2 sene önce insanlara yardım amaçlı açtığım bir konuyu bulup burdan bundan dolayı eleştirmenin manası ne ? Evet kardeşim yazacaktım dikkat çeksin diye oğlum yazdım o konuyu açalı 2 sene oldu tarihine bakarsanız görürsünüz..

bir sonraki konuda 33 yaşındaymış

Back