Ameliyattan sonraki siyah noktalar icin...

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
kizlar gorevli olarak 5 gundur istanbuldayim ve kaldigimiz otelde buhar odasi ve hamam vardi. her gun aksam buhar odasinda 15dk bekledim ve gozenekler acilinca cok hafif cok bastirmadan masaj yapar gibi lifle temizledim ardindan tonikle pamukla sildim. inanirmsiniz cildim eskisindende guzel oldu. bu arada buhar odasindaki buhar mentollu gibiydi nefesimde acildi :)) ellerimde yumusacik oldu esim surekli elime dokundu durdu :))))

kizlar gorevli olarak 5 gundur istanbuldayim ve kaldigimiz otelde buhar odasi ve hamam vardi. her gun aksam buhar odasinda 15dk bekledim ve gozenekler acilinca cok hafif cok bastirmadan masaj yapar gibi lifle temizledim ardindan tonikle pamukla sildim. inanirmsiniz cildim eskisindende guzel oldu. bu arada buhar odasindaki buhar mentollu gibiydi nefesimde acildi :)) ellerimde yumusacik oldu esim surekli elime dokundu durdu :))))

buhar odasi ne canim?...

canim buhar odasi sauna gibi bir oda her tarafi kapali. icinde buhar yapan makineler var oturup dinleniyorsun. kaldigim otelde vardi. butun gozenekleri aciyor terleyip guzel bir banyo yapinca toksinlerinden de ariniyorsun. ama evde en iyi yontem suyu kaynatip icine bitkiler ve vazaln koyup carsafin altinda durabildigin kadar kalman. sonra hafifce yuzunu tonikle sil. bunu 1hafta boyunca her aksam yap. inan etkisini gorursun

canim buhar odasi sauna gibi bir oda her tarafi kapali. icinde buhar yapan makineler var oturup dinleniyorsun. kaldigim otelde vardi. butun gozenekleri aciyor terleyip guzel bir banyo yapinca toksinlerinden de ariniyorsun. ama evde en iyi yontem suyu kaynatip icine bitkiler ve vazaln koyup carsafin altinda durabildigin kadar kalman. sonra hafifce yuzunu tonikle sil. bunu 1hafta boyunca her aksam yap. inan etkisini gorursun

hangi otel?...:KK70:
su kaynatip icine bitki falan atiorum ama benim siyah noktalar inatci keci canim...öyle hafif dokunuslar benim siyah noktalara viz gelio...:)

:) ilk gun benimde yumusamamisti. daha sonra pes etti galiba :)
elite world otelde kaldim. taksimde

:) ilk gun benimde yumusamamisti. daha sonra pes etti galiba :)
elite world otelde kaldim. taksimde

hadi ya ordami var...tuh bende kalmistim ama bir gececik...tuh bilseydim gecen geldimdede orda kalirdim...:KK70:

denicem artik hergün buhar belki benimkide pes eder...:KK70:

hadi ya ordami var...tuh bende kalmistim ama bir gececik...tuh bilseydim gecen geldimdede orda kalirdim...:KK70:

denicem artik hergün buhar belki benimkide pes eder...:KK70:

ben kasimn 6 sinda 1 gunlugune gidecem keske burda olsaj sende gelsen birlkte keyif yapardk

bende onceden cilt bakmina giderdim ordada once yuze buhar veriyolardi yumusayinca temizliyordu siyah noktalari. ama burun hassas olunca gidememistim

benim cildimin t bölgesi yağlı ve ameliyattan sonra burnumun üstünde oluşan küçük yağ bezelerinden bıktım hassas diye dokunamıyorumda ama şimdi 2 günde bir maske uyguluyorum büyük ölçüde azaldılar bayağı bir temizlendiler

buhar odasına gitmedim ama ayda bir su kaynatıp buhar uygularım yüzüme. işe yarıyor

size bir tavsiyem daha var. limonda cilde cok faydalı buhardan sonra (eger cildinize yara yoksa yapın yoksa cok acıyor :kedi: ) içine 1 damla bal damlatıp sürün. biraz bekleyin durulayın.

dün buhar yaptim...süüüper oldu valla...normalde pek ise yaramiyordu ama nedense dün baya bi faydasi oldu...:KK70:

bugün yine yapcam...siyah noktalar karsi savas acmis bulunuyorum...:p

X