• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyattan sonra süt hormonum arttı

deusarebeld

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
399
212
23
Ameliyat olalı 1 ay oldu süt hormonum artmış memelerimin başında beyazlık görmüştüm ama süt olabicegi aklıma gelmedi kadın doguma gittim hap verdi geçmezse beyin emarı çekicez dedi silikonla mı bağlantılı bilemiyorum ben bekar bi bayanım. 2 ayı geçti adet de görmüyorum zaten. Süt hormonu salgılanırken beyin komut verirmiş adet o yüzden görmüyo olabilirmişim. Böyle bi durumda karşılaşan oldu mu

Ben meme kücultme ameliyati oldum. Ameliyattan bir gün önce adetim bitmisti. Sonrasinda 2 ayda adet oldum. Doktora gittim adet gecikmesi icin prolaktin hormonum yüksek cikmıştı. Doktor büyük bir üzüntu veya stres yasadinmi diye sormuştu. Bence stres etkilemis olabilir sizin hormonlarinizida. Benim simdi vaktinde oluyor ama meme basinda bende bazen bir beyazlik farkediyorum. Acaba bu degerin düşmedigini mi gösterir?​

Ben meme kücultme ameliyati oldum. Ameliyattan bir gün önce adetim bitmisti. Sonrasinda 2 ayda adet oldum. Doktora gittim adet gecikmesi icin prolaktin hormonum yüksek cikmıştı. Doktor büyük bir üzüntu veya stres yasadinmi diye sormuştu. Bence stres etkilemis olabilir sizin hormonlarinizida. Benim simdi vaktinde oluyor ama meme basinda bende bazen bir beyazlik farkediyorum. Acaba bu degerin düşmedigini mi gösterir?​
Ölçülseydiniz keşke tekrar. Benimde meme ucumda beyazlık oluyor. Düşmez diye çok korkuyorum çocuk sahibi olmaya bile engelmiş

Tekrar bir gecikme yasamayinca gitmedim ölçtutmeye. Evet çocuk konusunda sıkınti yaratabiliyormus.Ama kalici birsey oldugunu zannetmiyorum ben. Eger adetten hemen önce ölçturdüyseniz o zaman da yüksek cıkabiliyor.

Bir tane ilacı var onun düşüyor kullandıkça, bazen tekrarlıyor, bazen tekrarlamıyor. Çok kadında var bu. Panik yapma bence. Sebepsiz bile olabiliyor. Aşırı meme ucu uyarımında artabiliyor. hipofizde kötü huylu olmayan tümör, troid vs ye bağlı da olabilir. Bence kadın doğum yerine endokrine git.

Back
X