- 10 Mart 2015
- 42
- 23
- 13
- 36
- Konu Sahibi denizim_10
-
Silikon yaptırdım dün bi forma girmiştim ewet ben mi yanlış anladim da yorum mu yaptım acaba ?????sen dolgumu yaptırdın silikonmu ben anlamadm baska bi formda dolgudan bahsediodun sanki karstrdmmı acaba
evet dolguyla alakalı du bakym bi dahaSilikon yaptırdım dün bi forma girmiştim ewet ben mi yanlış anladim da yorum mu yaptım acaba ?????
6 gün önce toplam 5 milyara yaptırdım, ayrıca amelıyattan sonra şişlik oluyo 3 ay sonra normal halini alıyo eski haliyle alakası olmaz çünkü içinde eriyen bişe deil sonuçta şuanda şiş göğüslerim yeni olduğu için resim konusuna gelince hiç resim yuklemedim yüklemeyi de düşünmüyorum böle yazmıssın dolgu baska silikon baska bsyde o yuzden dikkatimi cektiSilikon yaptırdım dün bi forma girmiştim ewet ben mi yanlış anladim da yorum mu yaptım acaba ?????
Ewet şimdi o forma girdim hatamı duzelttim sanada çok tşk ederim büyük bi yanlisliktan döndüm sayende6 gün önce toplam 5 milyara yaptırdım, ayrıca amelıyattan sonra şişlik oluyo 3 ay sonra normal halini alıyo eski haliyle alakası olmaz çünkü içinde eriyen bişe deil sonuçta şuanda şiş göğüslerim yeni olduğu için resim konusuna gelince hiç resim yuklemedim yüklemeyi de düşünmüyorum böle yazmıssın dolgu baska silikon baska bsyde o yuzden dikkatimi cekti
hahahha bende nelere dkkat ediomusum yaa diorumki nasıl oluyoooEwet şimdi o forma girdim hatamı duzelttim sanada çok tşk ederim büyük bi yanlisliktan döndüm sayende
hahahha bende nelere dkkat ediomusum yaa diorumki nasıl oluyooo
Bişe sorcam amelıyattan sonra kaç gün içinde şişlikler iniyor ayrıca normal yaşama ne kadar süre sonra dönerim kollarımi kaldırmak yada ağır kaldırmak içinhahahha bende nelere dkkat ediomusum yaa diorumki nasıl oluyooo
kas alıydı dmi sennki valla benm 12.günüm kolar fln kalkıyor ama öle güç yok henüz cok agır kaldıramıorum ama 5.gunden sonra her işini kendn görebiliosun bnm smdii kollarda tam kalkmaya basladıBişe sorcam amelıyattan sonra kaç gün içinde şişlikler iniyor ayrıca normal yaşama ne kadar süre sonra dönerim kollarımi kaldırmak yada ağır kaldırmak için
Benim kas zarı altı oldum bugün 7. Günüm kollarımi tam yukarı kaldiramiyorum ayrıca 3. Gün Dr. Kontrole gittim doktor 5. Günden sonra sütyen kullanma çıkar dedi sen ne yaptın yada yapıyorsunkas alıydı dmi sennki valla benm 12.günüm kolar fln kalkıyor ama öle güç yok henüz cok agır kaldıramıorum ama 5.gunden sonra her işini kendn görebiliosun bnm smdii kollarda tam kalkmaya basladı
nasl sutyen kullanma dedi anlamadm ben 4.gun sütyen kullanmaya basladım hala takılı yooksa nasıl incek protezler asagıyaBenim kas zarı altı oldum bugün 7. Günüm kollarımi tam yukarı kaldiramiyorum ayrıca 3. Gün Dr. Kontrole gittim doktor 5. Günden sonra sütyen kullanma çıkar dedi sen ne yaptın yada yapıyorsun
Sütyen yukarı kaldiriyormus protezlerinasl sutyen kullanma dedi anlamadm ben 4.gun sütyen kullanmaya basladım hala takılı yooksa nasıl incek protezler asagıya
alla alla ee smdi boşmu duruyor memişlerSütyen yukarı kaldiriyormus protezleri
Ewetalla alla ee smdi boşmu duruyor memişler
ilk kz duydum bunu peki nasıl brleşcekler :)
Sanirim ewet kas alti olmadığı için bu yönden düşünmemiştimKas altı olmadığı için olabilir
Bişey sorcam canım, dual plan ve kas zarı altı farklı teknikler mi? Dual planda yarısı kasaltı yarısı kasüstü mü ?kaszarı altı nasılKas zarı altı oldum kas altına göre daha hafif ağrılı demişti Dr.um fakat hiç ağrım olmadi
Dual plan kas alti yöntemi, kas zarı altı ise kasa dokunmadan üzerindeki zarı sıyırıp zarla kas arasına yerlestiriliyor protez. Kas yerinden oynatilmadigi için agrida olmuyorBişey sorcam canım, dual plan ve kas zarı altı farklı teknikler mi? Dual planda yarısı kasaltı yarısı kasüstü mü ?kaszarı altı nasıl
Peki kas zarı kadar ince birşey silikonlu ne derece saklayabilir? Kız yırtılmasın ??? Ayyy kafam karıştı vallahiDual plan kas alti yöntemi, kas zarı altı ise kasa dokunmadan üzerindeki zarı sıyırıp zarla kas arasına yerlestiriliyor protez. Kas yerinden oynatilmadigi için agrida olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?