Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ameliyat sonrası bu oluşan daha önceden de var olan siyah noktaları nasıl gidericez bi bilgisi olan deneyimli arkadaşlarım yardımcı olabilir mii :)
kııız yine ben alçıların alındı mı
Alındı tabisii 😊albümüm var bAkabilirsin cnm
herkese açık album değil heralde dimi cnm baktımda göremedim.. ekledım seni :)) benımde pazartesı gunu alınıyoo
zamanla soyula soyula geciyor onlarya benim burnumun üstü ölü derilerle dolu temizliyorum gene oluyo nasıl kurtulcam ben ya
Imex ve clindoxy kremler varken bu sorunu yaşayan kalmis mi hala yaaa ... neyse cnm bilmeyebilirsin ok.gun boyu imex,yatarken clindoxy .4 gunde siyah nokta biter....kızlar ameliyat sonrası bu oluşan daha önceden de var olan siyah noktaları nasıl gidericez bi bilgisi olan deneyimli arkadaşlarım yardımcı olabilir mii :)
işe yarayıp yaramadığını bizimle paylaş :) yarıyorsa bizde alalaımBenim siyah noktalar ameliyat oncesi de coktu zaten, simdi Clarins in serumunu aldim siyah noktalar icin, umarim ise yarar bir suru para verdim
.at hepsini cope.yukarda onerdigim 2 kremi kullan.olsun bitsin ne ugrasip durursunuz bi laf dinleyin yahuu.Yani suanda ayni anda okadar cok islemi uyguluyorum ki acaba hangisi ise yariyordur
Bioderma Sebium yuz temizleme jeli
Gül suyu (tonik olarak)
kiehl's kil maskesi
clinique peeling
clarins gozenek serumu
bioderma sebium pore refiner gozenek kremi
yumurta aki maskesi
buhar banyosu
Clarins kremi gece surcegim birtek cunku dun surdum gunduz butun gun cildim parlak parlak yagliymis gibi gezdim.
Bioderma Sebium Pore refiner gozenek kremi makyaj altina bir harika, gerci ben makyaj yapmiyorum birtek burnumun ustu ve goz alti vs kapatici stick suruyorum.Ama cildim butun gun yaglanmadan yumusacik oluyor.
Gunduzleri her zaman gul suyu suremiyorum tabii kokmiyim diye haha
Kil maskesi, peeling i donusumlu haftada 1-2 aklima geldikce yapiyorum buhar banyosundan sonra.
Su burnumdaki siyah noktalari ah bir sikabilsem coktan gecmislerdi
ama burnumdan ameliyat oldum sikmaya korkuyorum, bant da kullanmiyorum ama sikamadigim halleriyle bile baya kuculduler eskiden cildimin daha derinindeydiler sanki simdi yuzeye daha yakinlar.
benimde yüzüm cok yağlı oldu temziliyorum gene bi parlaklık toniğin adı ne canımGul suyu, peeling, kil maskesi yasakmis burun ameliyati sonrasi. Deri alti yagli ve ödemli oldugu icin.
Gül suyu yerine tonik aldim.
Suan operasyonlu burnun ustune bilmedigim kremleri kullanamam.
Buarada gunes kremsiz cikma disari dedi dermatolog. Burun ve cevresi bolge cok hassasmis leke olabilir dedi.