Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 1 yıldan önce takmayın sakın..kalan izleri gözlerimle gördüm..3 boyutlu filmleride unutucas bu arada 1 yıl..lmaz:
kızlar 1 yıldan önce takmayın sakın..kalan izleri gözlerimle gördüm..3 boyutlu filmleride unutucas bu arada 1 yıl..lmaz:
Böyle güzel burunlara gözlükde ayrı bi hava katardı ama napcaz beklicez artık :)
ah ah avatara gitmedim sırf onun yüzümden yaa:)
ben avatar a gidip sonra ameliyat oldum izlemezsem çatlarım diyekaydirigubbakcemile3
kolun kopar walla ağrıdan..film uzun deneme bence kaydirigubbakcemile3iyi yapmışsın vallaaa:)elimde tutup izlesemmi diyorum ama öylede flime odaklanamam heralde:)
kolun kopar walla ağrıdan..film uzun deneme bence kaydirigubbakcemile3
Güneş gözlüğü neyse de benim numaralı gözlüklerim var onları ne yapacağız ? bilmiyorumkismile Neyseki onlar olmadan da görebiliyorum ama lense dönmek zorunda kalacağım bu gidişle sengözlerimebaksanab
heh aynen vallaa, siz yazin napcaz diyosunuz biz normalde napcazzz delikafadulden
valla zaten disarda lens evde gözlük takiyorum
lensler gözümde en fazla 8 saat kaliyo valla ölüyorum resmen dayanamiyorum:S bide benim gözlerim hassas
normal ameliyatsiz burunda bile iz kaliyo estetigi düsünmek istemiyorum :sinifsinif: