Daha onuncu gün
Kusura bakma ya ben oldun da şuanlık beğenmiyorsun sandım :)
Hayir hiçbirşekilde oynama yok ben hep diyorum boşuna istanbulda o kadar para verip oluyorlar :)Çok güzel olmuş çok yakışmış.İstanbul da ki ünlü ünlü doktorların yaptığı hiçbir burun bu kadar güzel ve doğal değil geçmiş olsun güle güle kullan.(Fotoda oynama falan yok değil mi?)
Daha bandajli o sekilde durmasi cok normalMerhaba benim moralim çok bozuk daha bandajliyim burun deligim geniş gibi ve eti bir sis tuhaf görünüyo sence geçer mi? Seninde böyle oldumu
Çok güzel olmuş çok yakışmış.İstanbul da ki ünlü ünlü doktorların yaptığı hiçbir burun bu kadar güzel ve doğal değil geçmiş olsun güle güle kullan.(Fotoda oynama falan yok değil mi?)
Bir sure duz yatman gerekecek yan yatma daha cok erkenInşallah ya moralim iyi değil cidden bir de yan uyuyor muydun dik yatmak kabus
Cok teşekkür ederim seninde biraz zaman gecsin belli olur sekli:)Senin sahane olmuş ne mutlu sana
Umudum yok güzel olur mu diye düşünmüyorum bile senin bandajli foto varsa yolar misin
Normal hepsi cunku cok sistir suan daha cok erken :)Senin o zamandan güzel duruyor mus...benim o burun ucuna takılan bandın alt tarafı canımı sıkıyor. .şiş mi ne kaba duruyor
Tabiki sis 6 ayi beklicez sende bu kadar takma daha cok değişecekSenin ucu biraz uzun gibi sis mi hala
Daha cok yeni olduğunu soyle ve kimsenin soylediklerine kulak asma sana moral vermesi gerekiyor tam tersini yapmasin:)Inşallah kocam da moralimi bozuyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?