• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatta.. resimdeki 30 cm lik aleti unutan hastane..DIKKAT EDIN..

• Konu Sahibi Konu Sahibi WAW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

WAW

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
3.956
590
173
20151006_140901.jpg

40 gun once ISTANBUL DA HASEKI DEVLET HASTAHANESINDE dalak ameliyati oldu teyzem...40 gun icinde defalarca gittikk..normall..siz psikolojik yapiyorsunuz bu agrilari diye hep geri cevirdiler...en sonunda ice fenalasinca yine gittik..emarlar rontgenler...

Ve gelip bize..ameliyatta icinizde bisi unutulmus acil ameliyata alicaz dediler...biz soklarda tabiii...cikis istedik yok diyorlar..rontgenleri istiyoruz vermiyorlar...resmen kacar gibi hastaneden kacdik...

Hemen özel bi hastaneye gittik..rontgenlerde cerrahi mala unutmuslar diye rapor geldi..dun acil ameliyata aldilar....

Ve cikani gördugumuzde hayretler icinde kaldikk...

Resimde gorunen sey cikti...ki teyzem daha 34 yasinda ve zapzayif..bu nasil unutulur gorunmez yanii..saka gibi birseyy...

Aman haa arkadaslarr dikkat edin...inanin daha kime guvenicez bilmiyorum..ameliyati rizkli bi ameliyatti arastirma hastanesi diye oraya yonlendirmislerdi..vee basimiza gelenlerr...

Bu nasil unutulurr...hadi unutuldu...nasil farkedilemez daha sonraa...

ayyy çok geçmiş olsun şok oldum okuyunca.. bu olayın peşini bırakmayacaksınız umarım ?

ayyy çok geçmiş olsun şok oldum okuyunca.. bu olayın peşini bırakmayacaksınız umarım ?

Yokk birakirmiyiz hic..hemen raporlari aldikk..dava acilacak...ölumden döndu resmen...nasil ihmalkarlikdir bu yaa...inanin o soku biz de yasadikk...

Yokk birakirmiyiz hic..hemen raporlari aldikk..dava acilacak...ölumden döndu resmen...nasil ihmalkarlikdir bu yaa...inanin o soku biz de yasadikk...
tamam doktorlarda hemşirelerde aynı şeyleri göre göre bi soğukkanlılık oluyo ama bu kadarı da fazla yani.. bi de demişler ya siz abartıyosunuz diye.. 30 cm ya töbe töbe..
inşallah en kısa zamanda maddi manevi alacağınızı alırsınız da teyzeciğiniz de toparlar hemencecik....

Back